NaslovnaVESTIFašizam! Đilasov kandidat za gradonačelnika bi da proteruje ljude!

Fašizam! Đilasov kandidat za gradonačelnika bi da proteruje ljude!

Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović, izgleda, zalaže se za proterivanje iz Beograda svih koji, po njima, nisu beograđani!?!

Vladimir Obradović je na društvenoj mreži “Iks” objavio da su raspisani izbori za Beograd, da bi potom otkrio glavni cilj Đilasove liste.

“Zaustavićemo uništavanje grada i vratićemo Beograd Beograđanima”, napisao je Obradović, i time poručio da će, ako dođu na vlast, proterati sve one za koje misle da nisu Beograđani!?!

Foto: Informer.rs/printscreen

 

Ovim povodom reagovao je poslanik SNS Vladimir Đukanović.

“Au, kakav fašizam i diskriminacija na delu. Izgleda da se Đilasova lista zalaže za iseljavanje Beograda. Svi vi koji ste sa strane došli, vama očito Beograd neće biti dostupan”, objavio je poslanik SNS Vladimir Đukanović na društvenoj mreži “Iks”.

Ау какав фашизам и дискриминација на делу. Изгледа да се Ђиласова листа залаже за исељавање Београда. Сви ви који сте са стране дошли, вама очито Београд неће бити доступан. pic.twitter.com/Ms3hVI75CU

— Владимир Ђукановић 🇷🇸 (@adv_djukanovic) November 2, 2023

 

Kena brutalno odgovorio Lutovcu - Pokazali ste pravo lice pozivom na uriniranje po političkim protivnicima

Politika

Đilasov savez za propast Srbije opet je pokazao svoje pravo lice i svoj program pretnjom da će nam urinirati po glavama zbog podrške listi ‘Srbija ne sme da stane’.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Fašizam #Đilasov #kandidat #gradonačelnika #proteruje #ljude

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja