NaslovnaPLANETAI šta sad? Zapad počeo da se plaši čudovišta koje je sam...

I šta sad? Zapad počeo da se plaši čudovišta koje je sam stvorio

Zapad je Ukrajinu pretvorio u čudovište kojeg je i sam počeo da se plaši, rekao je ruski ministar spoljnih poslova, Sergej Lavrov, u intervjuu agenciji „БелТА“.

– Zapad sada već pomalo počinje da se plaši kakvo je čudovišta stvorio, s obzirom na to, da Zelenski i njegovi saradnici sve manje slušaju i sve više izražavaju prigovore Zapadu – rekao je.

Osim toga, smatra ministar, zaoštravanje palestinsko-izraelskog sukoba nateralo je Zapad da razmišlja o obezbeđivanju bezbednosnih interesa uopšte, a ne samo o pobedi Rusije u Ukrajini.

Prema njegovom mišljenju, ako je Bliski istok zaista važan za nacionalnu bezbednost SAD, onda su oni odavno trebali da podstaknu pregovore koji bi trebalo da dovedu do stvaranja palestinske države u skladu sa odlukama UN.

Lavrov je takođe primetio, da bi bilo koji od sukoba koji se trenutno rasplamsavaju na evroazijskom kontinentu mogao da eskalira u veliki rat.

Prema rečima šefa MIP-a, Ukrajinci su zadirali u samu istoriju Rusije, njen jezik i obrazovanje, a akcije Zapada pokrenute protiv Rusije kroz istrebljenje svega ruskog u Ukrajini, i pretvaranje Kijeva u poslušnog neo -nacističkog instrumenta, su osuđeni na propast.

U poslednje vreme zapadni mediji sve češće pišu da je Zapad počeo da se zamara ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Zelenskog slabi. Time je „Njujork Tajms” skrenuo pažnju na to da Ukrajina doživljava manjak ne samo medijske pažnje, već i municije.

Dok je predsednik Džo Bajden obećao da će podržati i Kijev i Tel Aviv, Izraelu bi na kraju moglo biti potrebno oružje koje Ukrajini sada ponestaje.

Da li će se otvoriti vrata ANTIHRISTU? Sve smo bliži jednom od najgorijih scenarija: Oni će srušiti Al-Aksu a onda...

Smak sveta

Konflikt na Bliskom istoku se razvija po najgorem scenariju. Indiskriminatorni napadi izraelskih snaga na civilnu infrastrukturu u Gazi i ubijanje palestinskih civila, primoravaju arapski svet da odgovori u skladu sa tim.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#šta #sad #Zapad #počeo #plaši #čudovišta #koje #sam #stvorio

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja