NaslovnaRAZONODASofi Tarner upecala bogatog aristokratu

Sofi Tarner upecala bogatog aristokratu

Sofi Tarner uhvaćena je u poprilično strastvenom poljupcu s najpoželjnijim britanskim neženjom Peregrinom Pirsonom u subotu u Parizu, samo mesec dana otkako je njen bivši suprug Džo Džonas podneo zahtev za razvod.

Dok je 27-godišnja zvezda “Igre prestola” uživala s 29-godišnjim aristokratom, Džo je u utorak izveo njihovu decu na obilazak komšiluka povodom Noći veštica u Njujorku.

Sophie Turner was spotted kissing UK millionaire Peregrine Pearson amid her separation from Joe Jonas. The two were spotted in Paris. Pearson, 29, heir of the 4th Viscount Cowdray, split from King Charles’ goddaughter, model Princess Maria-Olympia of Greece and Denmark, 27, in… pic.twitter.com/BJ3ayAaSBE


— Bollywood Nazar (@BollywoodNazar) November 1, 2023

Na fotografiji koju je objavio The Sun, Sofi ljubi Peregrina, koji je nedavno okončao vezu s unukom kralja Čarlsa. Peregrin, koji je naslednik 4. vikonta Kaudreja i čije se porodično bogatstvo procenjuje na 224 miliona funti, razišao se od manekenke princeze Grčke i Danske Marije-Olimpije (27) u septembru.

Novi par uživao je u romantičnom druženju u javnosti, pre nego što su se odvezli svako u svom automobilu s vozačima, a kasnije su se ponovo sastali na gradskom stadionu Stade de France, gde je Sofi otkrila trofej.

foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Prema pisanju The Suna, jedan posmatrač je ispričao: “Stigli su zajedno na mesto preuzimanja vozača izvan kolovoza. Činilo se kao da su oboje stigli Eurostarom iz Londona. Stajali su tamo nekoliko minuta, čavrljali i puno se smejali. On je zatim skinuo šešir i nagnuo se kako bi je poljubio. Nakon poljupca su se razišli”.

Peregrin se u međuvremenu sam vratio u svoj pet miliona funti vredan posed u Čelsiju.

Sofi Tarner, Džo Džonasfoto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Dok se očito čini da je Sofi krenula dalje, Džo je kod kuće obavljao očinske dužnosti, pa je 34-godišnji muzičar snimljen kako se šeta Vest Vilidžom u Njujorku odeven kao princ dok gura svoju decu u kolicima za princezu. Njihove ćerke, 3-godišnju Vilu i 15 meseci staru Delfinu ukrcao u dečja kolica koja su bila ukrašena ružičastim i zlatnim kolicima. Činilo se da je Džo dobro raspoložen jer je uživao u kvalitetnom vremenu s decom i stvarao posebne uspomene za Vilu i Delfinu.

Sve ovo se odvilo nakon što je Džo nedavno postigao sporazum o privremenom starateljstvu sa Sofi, nakon njihovog razlaza. Bivši par dao je zajedničku izjavu u kojoj najavljuju svoj novi dogovor nakon što su prošle nedelje prošli kroz medijaciju usred njihove brutalne brakorazvodne borbe.

Džo Džonas, Sofi Tarnerfoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Daily Mail je prethodno dobio sudska dokumenta koja otkrivaju novi dogovor o starateljstvu koji će svakom roditelju omogućiti dve nedelje sa ćerkama, a devojčice će putovati na potezu SAD i Velika Britanija.

“Nakon produktivnog i uspešnog posredovanja, složili smo se da će deca podjednako provoditi vreme u domovima punim ljubavi i u SAD i u Velikoj Britaniji. Radujemo se što ćemo biti sjajni roditelji”, rekli su Džo i Sofi u zajedničkoj izjavi.

Dok će Džonas devojčice povesti na turneju sa svojim bendom The Jonas Brothers, Tarner će s njima provesti Božić u Velikoj Britaniji okružena svojom porodicom.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Sofi #Tarner #upecala #bogatog #aristokratu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja