NaslovnaHRONIKAZanemeli u tužilaštvu: Dvojica Rusa dilovali marihuanu i ekstazi u Beogradu

Zanemeli u tužilaštvu: Dvojica Rusa dilovali marihuanu i ekstazi u Beogradu

Dvojica ruskih državljana Vladimir K. (32) i Maksim G. (34) koji su u utorak uhapšeni pod sumnjom da diluju marihuanu i ekstaziji saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvo u Beogradu.

Kako saznajemo oni su se branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da u ovom trenutku ne iznose odbranu. Naredbom o sprovođenju istrage njima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predožilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Podsećamo Rusi su uhapšeni u iznajmljenoj kući na Paliluli, a pretresom policija je pronašla 758,22 grama  marihuane, 429 tableta opojne droge MDMA,  kao i jednu  digitalnu vagicu, a pronađeno je i zaplenjeno 16.500  dinara, 1.090 evra.

Evo kada počinje suđenje narko teniserki: Uhapšena sa 8,5 kilograma marihuane, sada joj preti ozbiljna robija!

Hronika

Jeleni M. (20) teniserki i učenici srednje škole, koja je uhapšena 12. marta ove godine nakon što je policija u “smartu” kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane, krajem meseca počeće suđenje.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Zanemeli #tužilaštvu #Dvojica #Rusa #dilovali #marihuanu #ekstazi #Beogradu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja