NaslovnaNAJNOVIJEDnevni horoskop za subotu 4. novembar! Ovnovima putovanje sa partnerom, a Lavovima...

Dnevni horoskop za subotu 4. novembar! Ovnovima putovanje sa partnerom, a Lavovima sve ide od ruke

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Mesec uskoro ulazi u Lava, tako da Lavove, Strelčeve i Ovnove očekuju lepe vesti.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete planirati putovanje sa partnerom, ili će vam se dopasti neko koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Rad u oblasti nekretnina i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Bićete strastveni, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim i porodičnim biznisom, kao i nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock


 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Nestabilan porodični život zbog nervoze u kući. Moguće su svađe ako živite sa partnerom. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Nesanica.

RAK

LJUBAV: Mogući su nesporazumi u odnosu, pa treba da budete jasniji u komunikaciji. POSAO: Očekujte uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Bićete pomalo navalentni zbog vaše strastvene prirode i nestrpljenja i možete izazvati suprotnu reakciju od priželjkivane. POSAO: Sve će vam ići od ruke. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


Foto: Shutterstock


 


 

DEVICA

LJUBAV: Nalazite se u periodu u kome vam je najbitnija stabilnost ljubavnog života i konkretan napredak. POSAO: Dobićete priznanje za dobro obavljen posao. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim nemate šansi da ostvarite vezu. POSAO: Potreban je oprez pri komunikaciji, jer su zabune i nesporazumi izvesni. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Problemi, nesporazumi i nestabilnost. Najbolje je da ništa ne shvatate suviše ozbiljno i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Neuralgija.

STRELAC 

LJUBAV: U ovom periodu ste mnogo ozbiljniji i odgovorniji, što nije uvek bio slučaj. POSAO: Uspeh u radu sa strancima ili u inostranstvu, posebno u oblasti turizma. ZDRAVLJE: Stabilno.


Foto: Shutterstock


 


 

JARAC

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguća pozitivna komunikacija i flert sa nekim ko vam je nadređen. POSAO: Preterana ambicija vam može napraviti problem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Harmonija u odnosu i generalno bez negativnih dešavanja. POSAO: Ovo nije povoljan period za bitne poteze, najbolje je da održavate situaciju takvom kakva je. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Može vas privući neko s kim radite, ali to će biti kratkog daha. POSAO: Imaćete više sreće u kontaktu sa podređenima, a ako tražite posao, lakše ga možete naći. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

 

 

 

Odgovor na astrološko pitanje za "lavica"

Horoskop

Pozdrav N, ti si Lavica, sa podznakom u Raku.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Dnevni #horoskop #subotu #novembar #Ovnovima #putovanje #partnerom #Lavovima #sve #ide #ruke

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja