NaslovnaVESTII dalje ne znam kako je neko mogao toliko laži da izmisli!...

I dalje ne znam kako je neko mogao toliko laži da izmisli! Vučić: Na kraju sve dođe na svoje mesto, kako kažu pravoslavci Bog sve podesi

Predsednik Srbije Alekandar Vučić izjavio je danas da kada neko donese neku vest, mora dobro da razmisli i sagleda je iz svakog ugla, pre nego što se izjasni.
On je u intervjuu za Tanjug rekao da ne može na svaku reč istog sekunda da odgovara.

“Ove uvrede na račun porodice, ovde sam govorio može li moja reakcija da bude brza ili ne. O vašem zanimanju ne znam previše i sebi dajem da ne budem saglasan sa konstatacijalma koje sve više pravite. Ali vest uvek sagledam i na to odgovorim”, rekao je Vučić.

On je rekao i da nije odmah odgovorio na napade na njegovu porodicu, jer je u pitanju porodica.

“Rekli su i da mi je otac taj i taj, da sam ubica, da sam ubio Olivera Ivanovića, svaki put su lagali. Tri godine su govorili da sam bio glavni akter u aferi Jovanjica. I dan danas ne znam gde je to i kako je neko mogao da izmisli. Na kraju sve dođe na svoje mesto. Neko kaže da je to kosmička pravda, ali postoje stvari, za koje kažu pravoslavci Bog podesi, ali verujem da se rad i istina isplate”, rekao je Vučić.

Kako je istakao, tri godine je čekao i dočekao pravdu i dočekao da se, kao i sa svim pričama, pokazalo da je besmisleno.

“To je kao priča o zapeti i zarezu. Kada je napravljen dogovor u bivšoj državi da Srbi i Hrvati zajedno koriste reč zarez, a Hrvatska da prihvati reč tačka, umesto točka. Ali, oni to nikada nisu prihvatili, nisu prihvatili novotariju”, rekao je on.

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#dalje #znam #kako #neko #mogao #toliko #laži #izmisli #Vučić #kraju #sve #dođe #svoje #mesto #kako #kažu #pravoslavci #Bog #sve #podesi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja