NaslovnaVESTIPotpisani ugovori sa dobitnicima stanova u trećem izvlačenju "Uzmi račun i pobedi"

Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u trećem izvlačenju “Uzmi račun i pobedi”

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali potpisao je ugovore o dodeli dva stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” i tom prilikom naglasio da je do sada pristiglo više od 272 miliona računa što pokazuje da je podignuta svest o značaju uzimanja računa i borbi protiv sive ekonomije.

U trećem izvlačenju drugog ciklusa nagradne igre dvosoban stan u Zemunskim kapijama dobio je Stojan Bukumirović iz Beograda, dok je dvosobni stan na Novom Beogradu osvojio Dobrivoj Martonoši iz Kikinde.

Ministar Mali je čestitao dobitnicima i poželeo im puno lepih trenutaka u novim stanovima zahvalivši im se što su slanjem računa podržali nagradnu igru, a samim tim i Vladu Srbije u borbi protiv sive ekonomije.

– Drago mi je što ova dva stana idu u vaše ruke.  Imali ste puno sreće jer je u izvlačenju, kada ste izvučeni, bilo više od 265 miliona računa i svaki dan pristižu novi – rekao je Mali.

Kako je istakao, to pokazuje da je svest o uzimanju fiskalnih računa očigledno porasla dovoljno i da više sa tim nemamo toliko problema kao što smo imali pre samo nekoliko godina.

Ministar je pozvao građane da i dalje učestvuju u nagradnoj igri i podsetio da su ostala još dva kola, odnosno izvlačenje dobitnika za još četiri stana.

– Bez obzira na nagradnu igru uzimajte fiskalne račune. Kao što sam napomenuo već više puta, onaj ko ne uzme fiskalni račun čini uslugu onome ko taj fiskalni račun nije izdao, a trpimo svi mi, trpi država, naša Srbija, jer od toga finansiramo i bolnice i škole, auto – puteve, brze pruge, povećavamo plate , penzije – rekao je Mali.

Ukazao je i da je važno da svi zajedno radimo na istom poslu,  a to je suzbijanje sive ekonomije i igradnja i budućnost naše lepe zemlje. 


>

Ministarstvo finansija

Pogledaj galeriju

Ministarstvo finansija

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Potpisani #ugovori #dobitnicima #stanova #trećem #izvlačenju #Uzmi #račun #pobedi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja