NaslovnaPLANETAAmerika s Britanijom sprema šokantan preokret! Ako ovo stvarno urade... Rusija se...

Amerika s Britanijom sprema šokantan preokret! Ako ovo stvarno urade… Rusija se momentalno oglasila!

Rusija će u svom operativnom vojnom planiranju uzeti u obzir predstojeći transfer u Veliku Britaniju američkih lovaca F-35 sposobnih da nose nuklearno oružje, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško na marginama Evroazijskog ekonomskog foruma.


– Cilj prebacivanja lovaca F-35 je da se pojača vojni pritisak na Rusiju. Ako pogledamo na aktivnosti NATO u celini, jasno se vidi da se manevri organizuju sve češće, da je njihov obim sve veći – sve je to deo politike obuzdavanja Rusije. Zbog toga je neophodno i preduzeti vojno-tehničke mere – rekao je on.

Upravo zato će vojno rukovodstvo doneti sve neophodne odluke kako bi se ruske snage pripremile da pruže adekvatan odgovor, naglasio je.

– Odnosno, sve ono što čini delovanje oružanih snaga koje moraju da uzimaju u obzir promenljive okolnosti, uključujući vojnu situaciju i raspoređivanje dodatnih vojnih kapaciteta koji mogu da nas ugroze – objasnio je Gruško.

Podsetimo, u avgustu su britanski mediji pisali da će do kraja godine na teritoriji Velike Britanije biti razmešteno 54 američkih aviona F-35A koji su u stanju da nose nuklearne bombe. Oni će zameniti avione F-15 koji se trenutno nalaze u Velikoj Britaniji.

Kada Putin uradi ovo, svet će ostati bez daha! Veliko iznenađenje za Ukrajinu samo što nije počelo!

ZELENSKI NIJE SVESTAN ŠTA DOLAZI

Sa nastupom velikih hladnoća, oprema NATO-a u Oružanim snagama Ukrajine će postati neupotrebljiva i doći će vreme za aktivno delovanje ruske vojske, naviknute na niske temperature.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Amerika #Britanijom #sprema #šokantan #preokret #Ako #ovo #stvarno #urade.. #Rusija #momentalno #oglasila

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja