NaslovnaPLANETAKada Putin uradi ovo, svet će ostati bez daha! Veliko iznenađenje za...

Kada Putin uradi ovo, svet će ostati bez daha! Veliko iznenađenje za Ukrajinu samo što nije počelo!

Sa nastupom velikih hladnoća, oprema NATO-a u Oružanim snagama Ukrajine će postati neupotrebljiva i doći će vreme za aktivno delovanje ruske vojske, naviknute na niske temperature.

Ovo je na kanalu stranke Pravedna Rusija izjavio vojni analitičar, bivši pukovnik ruskih specijalnih snaga Anatolij Matvijčuk.

– Zima će imati snažan uticaj na naše trupe. Ali imamo jednu prednost – preživeli smo prethodnu zimu, oprema je testirana, znamo kako da je koristimo zimi, koje su njene prednosti i mane. Zapadna oprema koja je dopremljena u Ukrajinu prestala je da radi prošle zime a granate su prestale da lete. Zato što se mazivo smrzlo, a sistemi nisu bili prilagođeni za velike hladnoće – rekao je Matvijčuk.

On smatra da će ruske snage ove zime iskoristiti superiornost u opremi i naoružanju,

– Od Drugog svetskog rata, čim je minus pet ili ispod, prelazimo na takozvanu arktičku opciju, koja nikada nije praktikovana na Zapadu. A da bi se sva ova oprema, poput tenkova„Abrams“, pripremila za zimu, biće potrebno da se izvedu čitave operativne operacije. Ali Oružane snage Ukrajine nemaju vremena za ovo. Dakle, zima će postati aktivan period za naše oružane snage da zauzmu teritorije i dođu do određenih granica – zaključio je pukovnik.

(VIDEO) Rusija na nogama! Krimski most obavijen gustim dimom! Čuju se sirene za vazdušnu opasnost, dejstvuje PVO!

DRAMA

Iznad Krimskog mosta primećen je gust dim, a u blizini mosta trenutno se odvijaju operacije protivvazdušne odbrane, javljaju ruski mediji.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Kada #Putin #uradi #ovo #svet #će #ostati #bez #daha #Veliko #iznenađenje #Ukrajinu #samo #što #nije #počelo

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja