NaslovnaVESTINova šok fotka đilasovca! Brnabić: Obradović priča o "ambisu", a smeje se...

Nova šok fotka đilasovca! Brnabić: Obradović priča o “ambisu”, a smeje se kad vidi Putina!

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je novu šokantnu fotografiju Vladimira Obradovića, kandidata lidera SSP Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda.

Nakon što je otkrila da je Obradović bio funkcioner DSS pre nego što se priklonio Đilasu, premijerka Brnabić objavila je fotografiju na kojoj je Obradović bio vidn raspoložen tokom posete ruskog lidera Vladimira Putina našoj zemlji, uprkos tome što sada tvrdi da Srbija “srlja u ambis” i sedi u koaliciji koja se zdušno zalaže za to da uvede sankcije Ruskoj Federaciji.

“Misliš @MilenkoJovanov nešto ovako, kada je V. Putin bio u poseti Srbiji? Vidiš kako je gospodin “ne mogu da sedim i gledam kako Srbija nezaustavljivom brzinom ide nizbrdo, ka ambisu” Obradović tada bio lepo raspoložen i nasmejan tokom Sajma inovacija koji smo organizovali..”, napisala je Brnabićeva na mreži “Iks”.

Poslanik SNS Milenko Jovanov prethodno je objavio da će Vladimir Obradović, sudeći prema tome što  je preletač koji menja stranke, možda opet da fotografiše sa premijerkom.

Их… Не пише тамо ни да је био члан Економског савета ДСС-а, који водио баш Ненад Поповић, мада не знам зашто кад ионако планирају коалицију после избора.🤷🏻‍♂️

Али!

Једну фотографију морамо хитно да направимо, јер овај, како је кренуо, има опет да се услика са Вама чим се вратите,… https://t.co/JhZMiFt2Qf

— Миленко Јованов (@MilenkoJovanov) November 5, 2023

 

 

Aleksandar Mirković: Vladimir Obradović je dobar učenik Dragana Đilasa

Izbori 2023

Narodni poslanik Aleksandar Mirković izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Nova #šok #fotka #đilasovca #Brnabić #Obradović #priča #ambisu #smeje #kad #vidi #Putina

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja