NaslovnaVESTINovo šok otkriće! Đilasov čovek za Beograd bio na listi DSS u...

Novo šok otkriće! Đilasov čovek za Beograd bio na listi DSS u Rakovici!

Vladimir Obradović, kandidat lidera SSP Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, bio je 2004. godine na 47 mestu na listi DSS na izborima za odbornike u opštini Rakovica!

Ovo je otkrio poslanik SNS Milenko Jovanov, nakon što je premijerka Srbije Ana Brnabić prethodno objavila da je Obradović bio funkcioner DSS i da se vrlo zadovoljno fotografisao sa njom, ali i sa ruskim liderom Vladimirom Putinom uprkos sadašnjoj priči da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji.

Па да…

Али @anabrnabic нормално да му је то све било занимљиво. Па он је на локалним изборима 2004. године био 47. на листи ДСС-а за Раковицу! А ви га довели у Владу, да дочека Путина и на Сајам иновација. Па човек био ко куче у лифту 🤷🏻‍♂️

А дефинитивно има више слика са тобом… https://t.co/LXKKsjNaZv pic.twitter.com/XFCtgifhQb

— Миленко Јованов (@MilenkoJovanov) November 5, 2023

“Pa da… Ali @anabrnabic normalno da mu je to sve bilo zanimljivo. Pa on je na lokalnim izborima 2004. godine bio 47. na listi DSS-a za Rakovicu! A vi ga doveli u Vladu, da dočeka Putina i na Sajam inovacija. Pa čovek bio ko kuče u liftu… A definitivno ima više slika sa tobom nego ja… Odustajem”, napisao je Jovanov na društvenim mrežama.

Šok fotka! Đilasov čovek za gradonačelnika sa premijerkom Srbije!

 

(FOTO) Vlast ga odjavila, pa pretrčao u opoziciju! Đilasov kandidat za gradonačelnika nekada trčao za Anom Brnabić!

Politika

U javnosti se pojavila fotografija Đilasovog kandidata za gradonačelnika Vladimira Obradovića, kako u stopu prati Anu Brnabić na jednoj konferenciji pre nekoliko godina. I kako će sada, ovaj oštri protivnik vlasti, kritičar svega što uradi vladajuća koalicija, svojim biračima objasniti ovu fotografiju?

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Novo #šok #otkriće #Đilasov #čovek #Beograd #bio #listi #DSS #Rakovici

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja