NaslovnaVESTIPorodila se princeza Danica Karađorđević! Evo kakvo ime je dala naslednici!

Porodila se princeza Danica Karađorđević! Evo kakvo ime je dala naslednici!

Njihova kraljevska visočanstva naslednik Princ Filip i princeza Danica sa zadovoljstvom objavljuju rođenje svoje ćerke princeze Marije u nedelju, 05. novembra 2023. godine u 12:31 č. Beba je teška 4,060 kg i dugačka je 55 cm.

Mama i beba se osećaju dobro.

Princeza Marija je drugo dete Prinčevskog para i prva princeza rođena u direktnoj naslednoj liniji Kraljevske porodice Karađorđević nakon princeze Jelene (r. 1884. godine), ćerke Kralja Petra I i Kneginje Zorke.

Foto: Instagram printscreen

 

Nj. K. V. Princ Naslednik Filip, Princeza Danica i njihov sin Princ Stefan žele svima da se zahvale čestitkama i lepim željama.

Kako Kurir saznaje u 15h tim povoodm oglasiće se i zvona sa Hrana Svetog Save i Crkve Svetog Đorđa na Oplencu po blagoslovu patrijarha Porfirija.

PA, OVO JE HIT! KARAĐORĐEVIĆI "ULOVLJENI" U GRADSKOM PREVOZU! Voze se sa "običnim" svetom, a svi gledaju princezu Danicu zbog... (FOTO)

Beograd

Iako bi mnogi očekivali da princ Filip i princeza Danica Karađorđević, s obzirom na njihovu titulu, žive glamurozan život na visokoj nozi i da nemaju dodira s “običnim” svetom, paparaco je ovaj prinčevski par danas usnimio u gradskom prevozu.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Porodila #princeza #Danica #Karađorđević #Evo #kakvo #ime #dala #naslednici

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja