NaslovnaBIZNIS"Deca zla" - prva domaća serija na HBO-u koja je zaludela Srbiju

“Deca zla” – prva domaća serija na HBO-u koja je zaludela Srbiju

„Deca zla“ – prva domaća serija na HBO-u koja je zaludela Srbiju

Retko kada se dogodi da neko domaće ostvarenje izazove veliku pažnju javnosti, a kada se to desi uglavnom je reč o filmu, retko kada o seriji.

Ali proteklih dana, na društvenim mrežama svi govore upravo o jednoj seriji, „Deca zla“, nastaloj po motivima istoimenog romana sudije Miodraga Majića. Serija se prikazuje i na striming platformi HBO.

„Deca zla“ ima 10 epizoda i od 2. novembra je u celosti dostupna na HBO-u. Ovaj dugoočekivani triler je prva srpska serija koja se našla na ovoj striming platformi.

„Maskirani počinilac ubija istaknutog političara i ostavlja mu stari zlatni novčić u ruci. Nikola nevoljno preuzima slučaj i postaje deo opasne igre“, stoji u opisu serije na HBO-u.

U glumačkoj postavi su Radovan Vujović, Milica Janevski, Jovana Stojiljković, Zoran Cvijanović, Slaven Došlo, Nikola Kojo, Anica Dobra, Peđa Marjanović, Miodrag Dragičević i mnogi drugi. Snimanje je započeto u proleće 2021. godine, a premijera je najavljivana do kraja 2022.

„I nakon ponovljenog gledanja serije #decazla mogu da kažem samo – bravo za čitavu ekipu! Oživeli ste priču, dali joj i neke nove dimenzije i naterali ste sitničavog autora da aplaudira. Reakcije gledalaca iz čitavog regiona su takve da samo potvrđuju ovaj utisak. Bravo!“, napisao je Miodrag Majić na X-u.

„Vizije, halucinacije i proviđenja deo su ove priče i donose elemente fantazije u sirovi krimi triler koji se događa na ulicama Beograda. Sam grad sa skrivenim mestima koja pomažu junacima da uspeju u svojim namerama, postaje vrlo bitan i razvija atmosferu misterije u kojoj potraga za ubicom postaje metafora potrage za istinom. Rađena je po istoimenoj knjizi koja je postala besteler koji je doživeo petnaest izdanja“, navodi se u opisu serije.

„Izvanredno ispričana priča sa znalački raspoređenim zamkama i nepredvidivim rešenjem na samom kraju. Odlično napisan triler“, rekao je o knjizi „Deca zla“ poznati scenarista Siniša Pavić, prenose Večernje Novosti.

Pohvale sa društvenih mreža

Serija „Deca zla“, već je pobrala pozitivne kritike velikog dela javnosti, a u prilog tome govori i ocena na sajtu IMDb, 8,7/10.

Znam da često predlažem serije ovdje, ali ako nešto morate pogledati to je onda ovo!
Radnja top, glumci vrhunski, znači sve je savršeno, a pritom naše.✨#decazla pic.twitter.com/TbyfWK1oyq

— Jovana🌷 (@e_jojana) November 5, 2023

„Počnem danas oko 17h da gledam, rek’o ajd jednu epizodu “DECA ZLA” Samo ću reći da sam odgledao svih 10 epizoda! Upravo završio i želim da čestitam svima! Kakva serija! Nije ni čudo što je nema na televizijama sa nacionalnom frekvencijom (ako je to bio razlog) Bravo!!!“, napisao je glumac Amar Mešić, na društvenoj mreži X.

Počnem danas oko 17h da gledam, rek’o ajd jednu epizodu “DECA ZLA”
Samo ću reći da sam odgledao svih 10 epizoda! Upravo završio i želim da čestitam svima! Kakva serija! Nije ni čudo što je nema na televizijama sa nacionalnom frekvencijom (ako je to bio razlog)
Bravo!!!

— Ammar Mešić (@AmmarMesic) November 4, 2023

Žao mi je što prvo nisam pročitala knjigu “Deca zla”@misamajic
Serija je fantasticna, odgledana u dahu! 👏🏻 pic.twitter.com/5E5LHTFJxq

— Marina Kokanovic (@PowlerPeg) November 5, 2023

Izvor: BIZLife

Foto: HBO/YT Screenshot

InfoPuls-podeljeno sa izvora-Bizlife

#Deca #zla #prva #domaća #serija #HBOu #koja #zaludela #Srbiju

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja