NaslovnaSTARSFotografija ledi krv u žilama, evo kako izgleda (FOTO)

Fotografija ledi krv u žilama, evo kako izgleda (FOTO)

Film “Čuvari formule” podigao je veliku prašinu kod publike i filmskih kritičara širom Evrope, a mnogi ne znaju koliko su se pojedini glumci žrtvovali zarad uloga, među njima je i mladi umetnik Jovan Jovanović, koji je za potrebe filma morao da postane “kost i koža”.

Naime, Jovanović je igrao jednog od tri studenta koji su ozračeni u institutu Vinča, gde se sprovodio tajni projekat. Smrtonosna doza zračenja značila je da je glumac morao da izgubi mnogo kilograma, kako bi što uverljivije izgledao kao bolestan čovek.

– Krenuo sam sa 96 i završio sa 79 kilograma. Dva i po meseca je trajala borba da smršamo. Nakon zadnjih scena smo otišli na obilni doručak. Od tog trenutka nisam prestao da jedem. Sada imam 23 više nego na snimanju – otkrio je mladi glumac pred beogradsku premijeru filma.

Inače, Jovan je sada na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju tokom procesa mršavljenja, na kojoj je kost i koža, a mnoge je uspeo i da nasmeje jer je tako isušen, zagrlio kolege Branka Jankovića i Andriju Kuzmanovića, koji su u tom trenutku imali mnogo više kilograma od njega.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Fotografija #ledi #krv #žilama #evo #kako #izgleda #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja