NaslovnaPLANETAPucnjava u centru Moskve! Ima povređenih, policija savladala napadača! Pucao je šampion...

Pucnjava u centru Moskve! Ima povređenih, policija savladala napadača! Pucao je šampion Evrope u boksu Nikita Ivanov!

Najmanje ćetiri osobe su povređene u pucnjavi u blizini restorana Paulaner Brauhaus u centru Moskve. Pucao je nekadašnji šampion Evrope u boksu Nikita Ivanov, koji je policiji odavno poznat po sliučnim incidentima!

Muškarac koji je otvorio vatru u blizini restorana u centru Moskve je priveden, izjavio je portparol moskovskog tužilaštva za TASS.

Kako prenosi RIA Novosti, policija je brzo reagovala tridesetsedmogodišnji muškarac je savladan i uhapšen. Policija nije saopštila više detalja o pucnjavi.

Pojašnjava se da su žrtve, uključujući i one sa prostrelnim ranama, hospitalizovane. Napadaču je određen pritvor.

Kako je saopštila zvanična predstavnica ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova Irina Volk, prema preliminarnim podacima, došlo je do porodičnog sukoba između građana koji je prerastao u tuču, a potom i u vatreni obračun.

U blizini restorana u centru Moskve pucao je nekadašnji šampion Evrope u boksu Nikita Ivanov, prenosi TASS pozivajući se na agencije za provođenje zakona.

Iavnov  je odavno poznat policiji po kršenju zakona. Tako, 2020. godine, pijan pretukao boksera Basira Mirsijabova, koji je hospitalizovan u teškom stanju.

Ivanov je 2021. godine priveden jer je bio u javnom prevozu bez rukavica tokom perioda samoizolacije tokom pandemije korona virusa. 

Nikita Ivanov je više puta osvajao medalje na prvenstvu Rusije u boksu. Godine 2011. osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj , a 2013. je u Minsku dobio titulu prvaka Evrope. 

 

(VIDEO) F 16 stigli u Ukrajinu - uvezeni rastavljeni iz Poljske! Sad da ih vidimo u obračunu sa migovima i suhojima!

Rusija na nogama

Ukrajina je nedavno dobila dva demontirana američka borbena aviona F-16. Uvezeni su drumskim putem iz Poljske. Tako je ukrajinska vojska 2. novembra već imala na raspolaganju pet aviona ovog tipa.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Pucnjava #centru #Moskve #Ima #povređenih #policija #savladala #napadača #Pucao #šampion #Evrope #boksu #Nikita #Ivanov

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja