NaslovnaHRONIKASaradnja Nezavisnog sindikata policije i MUP! Gospić: "Imamo moralnu obavezu da pohvalimo...

Saradnja Nezavisnog sindikata policije i MUP! Gospić: “Imamo moralnu obavezu da pohvalimo Gašića i njegov kabinet”

Članovi predsedništva Nezavisnog sindikata policije imali su sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem na kojem je bilo reči o poboljšanju uslova rada svih pripadnika MUP, ali i o trenutnoj bezbednosnoj situaciji u zemlji!

Nakon sastanka koji Aleksandar Gospić, predsedavajući predsedništva NSP istakao je zadovoljstvo zbog konstruktivnog višesatnog sastanka.

– U ime svih članova sindikata koji zastupam želim da pohvalim rad Bratislava Gašića i njegovo nesebično zalaganje za bezbednost građana cele zemlje. Posebno bih naveo njegovo angažovanje, uz sve ostale pripadnike MUP, na rešavanju problema koji su stvorili migranti na severu Srbije – kaže Gospić.

Prema njegovim rečima na stotine pripadnika MUP danonoćno patrolira u regionu Subotice, a sa njima “u korak ide” i prvi čovek srpske policije.

– Mi kako reprezentativni sindikat imamo moralnu obavezu da prepoznamo i pohvalimo ovakav vid zalaganja – istakao je Gospić.

Foto: NSP


Uspešna saradnja

Ističe kako je posebno važna činjenica da ministar Gašić ima konstruktivnu saradnju sa svim sindikatima, a posebno sa reprezentativnim sindikatom u Ministarstvu unutrašnjih poslova – NSP.

– Tu pre svega mislimo na njegovu podršku da se unaprede radno pravni statusi svih naših kolega – priča Gospić i dodaje da su potezima kabineta Bratislava Gašića ostvarene velike uštede u okviru čitavog ministarstva, a taj novac uložen u poboljšanje boljih uslova rada, radnih prostorija i sredstava koja su neophodna za funkcionisanje Ministarstva unutrašnjih poslova.

Inače, Nezavisni sindikat policije postoji preko 30 godina i broji preko 16.000 članova što ga trenutno čini najvećim reprezentativnim sindikatom u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nezavisni sindikat policije nastavlja sa dobrim radom! Organizovali trodnevni seminar, ugostili ugledne goste iz regiona - prisutni bili i predstavnici MUP

Uspešna saradnja

Nezavisni sindikat policije, kao jedini reprezentativni sindikat u okviru MUP, organizovao je trodnevne susrete i ugostio sindikate službi bezbednosti iz celog regiona.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Saradnja #Nezavisnog #sindikata #policije #MUP #Gospić #Imamo #moralnu #obavezu #pohvalimo #Gašića #njegov #kabinet

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja