NaslovnaPLANETAŠok! Konačno otkrivena istina o Putinu! Ovo se mnogima neće svideti! Tajne...

Šok! Konačno otkrivena istina o Putinu! Ovo se mnogima neće svideti! Tajne službe vršile velike analize, a na kraju…

Govoreći o raznim metodama Zapada od kojih je glavna laž, portparol Kremlja Dmitrij Peskov osvrnuo se na onu koja kaže da predsednik Rusije Vladimir Putin ima nekoliko dvojnika i demantovao je, ponovo.

– Koliko dvojnika ima Putin, tri ili četiri, pokušavaju da shvate stručnjaci. I koji od njih je jutros polagao cveće na spomenik Minjinu i Požarskom, treći ili četvrti – kaže Peskov uz osmeh na saveznom obrazovnom maratonu “Znanje”.

Portparol Kremlja nije dao šansu pristalicama teorije o dvojnicima ruskog predsednika istakavši da je Putin samo jedan.

Priču o dvojniku ruskog lidera plasirali su (pro)ukrajinski i zapadni mediji ali i tajne službe uz “analize” fotografija i snimaka ruskog lidera na kojima ima ili nema izražen podbradak, nestrpljivo tapka stopalom, drži rukohvat ili, ne daj Bože, strči niz stepenice aviona – za razliku od američkog kolege koji na stepenicama redovno pada na njima.

Peskov je i ranije demantovao priče o dvojnicima ruskog lidera.

– To spada u kategoriju apsurdnih informativnih podvala o kojima sa zavidnom upornošću raspravlja čitav niz medija. Ovo ne izaziva ništa osim smeha – rekao je Peskov.

(VIDEO) Počelo je! Poletela Putinova "Bulava"! Hitno se oglasila vojska! "Pogođeno je..."

JEZIVO

Podmornica “Car Aleksandar III” uspešno je završila probno lansiranje balističke rakete “Bulava”, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Šok #Konačno #otkrivena #istina #Putinu #Ovo #mnogima #neće #svideti #Tajne #službe #vršile #velike #analize #kraju..

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja