NaslovnaNAJNOVIJEKraj: Minimalac Fiorentine u Leskovcu!

Kraj: Minimalac Fiorentine u Leskovcu!

Uživo pratite meč četvrtog kola grupne faze Lige konferencija između Čukaričkog i Fiorentine.

Doživeli su fudbaleri Čukaričkog težak poraz na gostovanju Fiorentini u trećem kolu grupne faze Lige konferencija, a “brađni” će danas u Leskovcu pokušati da poprave utisak protiv italijanskog velikana. Zadatak – težak, ali nadu izabranicima Igora Matića niko ne može da oduzme. 

Jasno je da je Fiorentina veliki favorit u Leskovcu, ali će mnogo važnije biti kakav će utisak ostaviti Čukarički u revanšu sa Italijanima. Da stvar po Matića bude gora danas na raspolaganju neće imati Luku Subotića, Miladina Stevanovića i Vojina Serafimovića te se očekuje da se u sastavu posle više od šest meseci pauze nađe Vukašin Jovanović. 

ČUKARIČKI – FIORENTINA   0:1 (0:1)

Strelac: Enzola 7p

Gradski stadion Dubočica, Leskovac      Sudija: Robert Šruder, Nemačka

Čukarički: Filipović – Nikčević, Vranješ (od 67. Jovanović), Kovačević, Tošić – Stanković, Sisoko, Kovač (od 86. Sing)  – Ivanović (od 67. Cvetković), Adetunđi, Ndiaje (od 80. Miladinović). 

Fiorentina: Kristensen – Pijeroci, Milenković, Ranijeri, Birađi (od 55. minuta Parizi) – Bonaventura, Lopez, Dankan (od 55. minuta Mandragora (od 84. Melo)) – Ikone (od 55. minuta Brekalo), Enzola (od 72. Kuame), Sotil. 

UŽIVO: 

Drugo poluvreme: 

KRAJ MEČA! 

90. minut – Još šest minuta igraće se u drugom poluvremenu…

88. minut – Dobra prilika za “brđane” iz slobodnog udarca, Sing je pokušao da uposli nekog od štopera u kaznenom prostoru, ali na mestu je bio Milenković, ostaje 0:1. 

86. minut – Sve manje vremena za Čukarički da dođe do prvog boda u Ligi konferencija. Fiorentina je ponovo preuzela loptu i teško “brđani” dolaze do poseda. 


Foto: Tanjug/AP


 


81. minut – Dve vezane šanse za Fiorentinu, prvo je Brekalo gađao sa distance, Filipović zaustavlja njegov udarac. Potom nakon kornera gađa Milenković, lopta odlazi pored gola. 

78. minut – Jure “brđani” izjednačenje u finišu meča, ali se Fiorentina dobro brani. Ponovo je Adetunđi pokušao da napadne golmana Kristensena, ovoga puta Danac mnogo smireniji. 

74. minut – Sada opasnost pred golom Filipovića, Enzola je posle rikošeta stigao do lopte, gađao, ali blokira to Jovanović, ostaje 0:1. 

70. minut – Prilika za Čukarički, ponovo posle prekida prete “brđani”, ali se brani Fiorentina, imaće domaćin još jednu šansu da iz kornera ugroze gol Kristensena, ostaje 0:1. 

67. minut – Dvostruka izmena Igora Matića, na terenu su Vukašin Jovanović i Cvetković, a na klupu se sele Ognjen Vranješ i Đorđe Ivanović. 

62. minut – Deluje da su “brđani” rešeni da poprave utisak, napada Čukarički na startu drugog poluvremena i želi da se nadigrava, ali se Fiorentina za sada organizovano brani. 


Foto: Tanjug/AP


 


57. minut – Sada prete “ljubičati” Rikardo Sotil je pobegao Nikčeviću, pokušao da uposli Enzolu, ali je poslao loš centaršut u srce kaznenog prostora. 

55. minut – Trostuka izmena za Fiorentinu na terenu su Mandragora, Brekalo i Parizi koji menjaju Birađija, Dankana i Ikonea. 

52. minut – Au… Šteta! Mogao je Čukarički da dođe do izjednačenja, kombinovali su Ndijae i Stanković po desnoj strani, Senegalac je loptu poslao na peterac gde je spreman čekao Kovač, ali se vezista “brđana” obrukao i gađao daleko preko gola, ostaje 0:1!

49. minut – Vrlo sporna situacija pred golom Fiorentine. Vukao je Bonaventura napadača domaćih Adetunđija. Provaravao se VAR i potencijalni penal, ali ništa od najstrože kazne za “brđane”.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme! 

Prvo poluvreme:

Kraj prvog dela igre. 


Foto: Tanjug/AP


 


45. minut – Igraće se još četiri minuta u prvom poluvremenu! 

43. minut – Žele gosti iz Firence i drugi gol do poluvremena, sada je Alfred Dankan bio u prilici da matira Filipovića, ali u poslednjem momentu loptu odnosi Ognjen Vranješ, ostaje 0:1. 

38. minut – Nova šansa za Čukarički, ponovo je u centru pažnje bio Adetunđi. Napadač domaćih pritisnuo je poslednju liniju Fiorentine, naterao Pjerocija na grešku, a onda umalo ukrao loptu Kristensu. Ipak, golman “ljubičastih” na vreme je reagovao i raščistio opasnost pred svojim golom – 0:1. 

34. minut – Prvi pokušaj “brđana”, Adetunđi je bio najviši u skoku nakon centaršuta Ivanovića, ali lako to hvata Kristensen, ostaje 0:1. 

33. minut – Više od 150 sekundi lopta je bila u posedu Fiorentine, gosti iz Italije se poigravaju zbog čega meč u Leskovcu nije lep za oko…

29. minut – Sada prete “ljubičasti” preko Luke Ranijerija, bio je štoper gostiju najviši u skoku nakon Sotilovog kornera, ali lopta nakon njegovog udarca odlazi iznad prečke. 


Foto: Tanjug/AP


 


25. minut – Oslobađa se Čukarički pritiska Fiorentine, sve češće se igra na polovinu koju brane Italijani, ali bez opasnosti po gol Kristensena. 

21. minut – Prekid u Leskovcu… Neko od navijača Fiorentine uvredio je Ibrahimu Ndijaea, verovatno na rasnoj osnovi, zbog čega se napadač Čukaričkog žalio glavnom sudiji. Vrlo brzo utakmica je nastavljena. 

19. minut – Evo ga prvi nalet Čukaričkog preko Ndijaea. Iskusni napadač pobegao je defanzivcima Čukaričkog, ali na vreme stiže Ranier i raščišćava opasnost pred svojim golom. 

15. minut – Nova opasnost pred golom Filipovića… Prelako je Sotil izbacio Kovačevića i naterao vezistu Čukaričkog da ga sruši. Pokušao je Italijan iz slobodnog udarca da matira golmana “brđana”, ali lopta odlazi preko gola. 

11. minut – Nastavlja se pritisak gostiju na poslednju liniju Čukaričkog, nažalost, sluti na sličan ishod kao na “Artemio Frakiju” od pre dve nedelje! 


Foto: Tanjug/AP


 


7. minut – GOL! Vodi FIorentina, Embala Enzola plasirao je loptu po sredini gola i matirao Filipovića… Užasan početak meča za Čukarički – 0:1!

6. minut – Nada za Čukarički budući da glavni arbitar čeka potvrdu iz VAR sobe. 

5. minut – Penal za Fiorentinu…  Pomerila se poslednja linija Čukaričkog nešto više, iskoristili su to iskusni gosti. Embala Enzola pobegao je defanzivcima “brđana”, obišao Filipovića, a golman domaćina morao je da ga ruši. 

4. minut – Od starta meča lopta je u posedu Fiorentine, “ljubičasti” pritiskaju poslednju liniju Čukaričkog, ali se “brđani” u ranoj fazi organizovano brane. 

1. minut – Utakmica je počela. 

18:05 – Dobro došli na lajv prenos meča četvrtog kola Lige konferencija između Čukaričkog i Fiorentine. Sve detalje sa ove utakmice možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!

Oglasio se Panter! Misteriozna poruka digla navijače na noge

Partizan

Košarkaš Partizana Kevin Panter zbog povrede neće igrati večeras protiv Fenerbahčea u 7. kolu Evrolige (20.30), ali se oglasio na društvenoj mreži “X” (nekada Tviter, prim. nov.).

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Kraj #Minimalac #Fiorentine #Leskovcu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja