NaslovnaHRONIKABrutalno pretukao mladića u centru Podgorice, pa pušten na slobodu! Tužilaštvo nije...

Brutalno pretukao mladića u centru Podgorice, pa pušten na slobodu! Tužilaštvo nije ni tražilo pritvor za nasilnika (VIDEO)

Osnovno državno tužilaštvo u Crnoj Gori nije ni tražilo pritvor za Petra B. (34) koji je brutalno pretukao Miloša J. (32) ispre kafića u Njegoševoj ulici u centu Podgorice.

Brutalni napad odigrao se u noći između utorka i srede kada je Petar B. izenanda iz zasede zaskočio Moliša J. i prvo ga udario pivskom flašom u glavu, a onda ga kada je pao tukao rukama i šutirao nogama. 

Napad i mučno rpebijanje je trajalo mint, možda i nešto duže, a onda su se u nasilnik, ali i žrtva udaljilji svakio na svojus tarnu.

Pretučeni Miloš J. je zatražio lekarsku pomoć i njemu su konstatovane teške povrede, jer mu je nasilnik polomio nos, ali i povredio krvni sud u glavi.

 

Dan nakon napada Petar B. se sam predao, a nakon saslušanja tužilaštvo je odlučilo da ne traži pritvor i pored brutalnosti koju je pokazao batinjajući Miloša J. kome je naneo teške povrede.

 

Inače Osnovno državno tužilaštvu u Podgorici je saopštilo da je podignta optužnica protiv Petra B. kome se na teret stavlja krivčno delo nanošenje teških telesnih povreda. 

Uhapšen mladić koji je ranio dvojicu muškaraca u Podgorici! Posvađali se, pa potegao pištolj i pucao im u noge

Hronika

Marko Pavićević (31), iz Danilovgrada, uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nešto posle 20 sati u podgoričkom naselju Mareza ranio dvojicu Podgoričana, Veselina Savovića (43) i Slavena Galića (35).

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Brutalno #pretukao #mladića #centru #Podgorice #pušten #slobodu #Tužilaštvo #nije #tražilo #pritvor #nasilnika #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja