NaslovnaNAJNOVIJEDRAMA! Partizan se vratio u meč!

DRAMA! Partizan se vratio u meč!

Uživo pratite meč sedmog kola ABA lige između Partizana i Igokee.

Herojsku pobedu upisao je Partizan u sedmom kolu Evrolige. Crno-beli su pred svojim navijačima nadigrali Fenerbahče i nastavili niz dobrih rezultata, ali vremena za slavlje u Humskoj nema budući da je pred izabranicima Željka Obradovića novi izazov, ovoga puta u ABA ligi. 

Partizan će večeras u okviru sedmog kola regionalnog takmičenja dočekati Igokeu, a eventualni trijumf poravnao bi crno-bele sa Crvenom zvezdom na čelu tabele. 

U korist Partizanu ide i tradicija, makar ova skorija, budući da su crno-beli slavili na prethodnih pet mečeva protiv ekipe iz Laktaša. 

PARTIZAN – IGOKEA   89:91 (12:18, 22:30, 23:28)

Grad: Beograd 

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Miloš Koljenšić, Josip Radojković, Luka Kardum

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Ponjitka, Kaminski, Kaboklo

Trener: Željko Obradović

IGOKEA: Kondić, Atić, Delalić, Tanasković, Stanković, Nakić, Nikolić, Milosavljević, Marić, Jeremić, Mudi.

Trener: Vladimir Jovanović

UŽIVO:

Četvrta četvrtina: 

40. minut – Mudi pogađa nakon prodora, Igokea ima dva poena prednosti na dve sekunde pre kraja – 89:91!

40. minut – Trifunović! Sjajna odbrana, ukradena lopta i laki poeni pod košem, nerešeno je, do kraja meča ostalo je 50 sekundi – 89:89!

39. minut – Novi poeni za Trifunovića, na drugoj strani je precizan Zoran Nikolić, pet poena prednosti za Igokeu – 84:89!

38. minut – Siguran je Naneli i pogađa sva tri bacanja, ali istom merom uzvraća Tanasković na drugoj strani – 87:82!

38. minut – Polovičan učinak Tanaskovića sa linije penala, a na drugoj strnai tri bacanja će imati Džejms Naneli nakon faula Jeremića – 79:85!

38. minut – TRIFUNOVIIIIIIIIIĆ! Raspalio se srpski reprezentativac, ubacio još jednu trojku, samo je pet razlike za Igokeu – 79:84!

37. minut – Trojka za Uroša Triufnovića, posle dugo vremena Partizan je na jednocifrenom minusu – 76:84!

36. minut – Prekida nalet Partizana bivši kapiten crno-belih – Dragan Milosavljević, ali na drugoj strani trojka Kaminskog – 73:84!

35. minut – Nastavlja se serija domaćeg sastava, sa linije penala bio je precizan Danilo Anđušić – 70:82!

34. minut – Serija 4:0 Partizana za novu nadu crno-belih, odmah tajm-aut Jovanovića – 68:82!

33. minut – Sve je izvesnija pobeda Igokee, Jeremić pogađa novu trojku – 64:82! Na drugoj strani Jaramaz ide ponovo na liniju penala. 

32. minut – Tri vezana poena za Igokeu, ali dobra reakcija Partizana i nakon toga. Ognjen Jaramaz krade loptu i pogađa dva bacanja zbog nesportskog faula – 64:79!


Foto: Starsportphoto©


 


31. minut – Hvata Partizan poslednji voz, novu trojku pogađa Danilo Anđušić i smanjuje prednost Igokee – 60:76!

Treća četvrtina: 

30. minut – Smanjuje Anđušić prednost crno-belih u finišu treće četvrtine, srpski šuter pogađa za tri poena – 57:76!

28. minut – Sve polazi za rukom gostima, sada loptu na obruč “nabacuje” Milosavljević, a zakucava Zoran Nikolić, na drugoj strani sa linije penala precizan je bio Ponjitka – 54:76!

27. minut – Šest poena za crno-bele, pogađaju Zek Ledej i Alen Smailagić, ali odbrana je ozbiljan problem… Ne dozvoljava Igokea crno-belima da smanji zaostatak – 52:72!

26. minut – Ponovoo dobra reakcija gostiju, Zoran Nikolić vezuje tri poena i vraća 20 poena prednosti Igokei – 46:66!

25. minut – Serija 4:0 Partizana preko Ponjitke, odmah tajm-autom reaguje Vladimir Jovanović – 43:60!

24. minut – Nova greška crno-belih, koristi to Igokea, nova trojka za Tanaskovića, a potom u tranziciji pogađa i Jeremić – 39:60!

23. minut – Kratko je trajala radost Partizana, Igokea ubacuje dve vezane trojke, prva je delo Mudija, a druga Tanaskovića – 39:60!


Foto: Starsportphoto©


 


22. minut – TRIFUNOVIIIIIIIIIĆ! 5:0 serija crno-belih u nastavku, Partizan je nakon dugo vremena na jednocifrenom minusu – 39:48!

21. minut – Aleksa Avramović svojim poenima otvara drugo poluvreme, ali muke Partizana se nastavljaju – 36:48!

Druga četvrtina: 

20. minut – Kraj prvog poluvremena, Partizan se muči, a Igokea ima velikih 14 poena prednosti nakon 20 minuta igre – 34:48!

19. minut – Napokon promašaj gostiju, ali… Muči skok crno-bele tokom čitave sezone, sada je preko Kaminskog loptu uzeo Kondić i pogodio za +14 – 34:48!

18. minut – Nastavlja se rapsodija Igokee, nova trojka koju pogađa Jeremić – 34:45!

17. minut – Raspucan je Edin Atić, novih pet poena za šutera gostiju, raste prednost Igokee – 32:42!

16. minut – KAMINSKIIIIII! Centar Partizana vezuje pet poena, prethodno poentira Mudi sa linije penala – 28:37!

15. minut – Prvi put na meču gosti iz Laktaša imaju dvocifrenu prednost, nova trojka Milosavljevića, a potom sa linije penala pogađa Zoran Nikolić – 25:35!

14. minut – Igra se koš za koš u ovim momentima, prednost Igokee smanjuje Frenk Kaminski, ali na drugoj strani pogađa Dragan Milosavljević – 22:31!


Foto: Starsportphoto©


 


13. minut – Budi se Partizan napadački, ali ne postustaje ni Igokea, trojka Anđušića na jednoj strani, a na drugoj pogađa Jeremić – 20:28!

12. minut – Dobra reakcija crno-belih nakon tajm-auta! Trojku pogađa Džejms Naneli, ali na drugoj strani vraća istom merom Dragan Milosavljević – 17:26.

11. minut – Serija gostiju 5:0 preko Kondića i Boškovića, Igokea ima devet poena prednosti, a tajm-autom reaguje Željko Obradović – 14:23!

Prva četvrtina: 

10. minut – Uspeva Jeremić da iznudi faul i dobije tri slobodna bacanja, ali šuter Igokee pogađa samo dva, ipak, to je dovoljno da gosti na prvu pauzu odu sa šest poena prednosti – 12:18!

9. minut – Muči se Partizan napadački, a ništa bolje nije ni defanzivno. Novi poeni za Edina Atića, sada uz zvuk sirene – 11:16!


Foto: Starsportphoto©


 


Bruno Kaboklo upisuje svoj debi za Partizan! 

8. minut – Ide još jedna trojka za Igokeu, sada je u uglu ostao sam Dragan Milosavljević koji cepa mrežicu – 10:15. Prethodno je Aleksa Avramović pogodio nakon prodora. 

7. minut – Šuterski raspoložena Igokea na startu meča, novu trojku za goste iz Laktaša pogađa Mario Nakić, ali vraća to brzo Mateuš Ponjitka – 8:11!

6. minut – Serija grešaka na obe strane, Koprivica loptu baca u aut, idemo na prvi tajm-aut večeras – 6:7. 

5. minut – Nova trojka za Edina Atića koji je postigao svih sedam poena za Igokeu u “Areni”, na drugoj strani u kontri pogađa Uroš Trifunović – 6:7!

4. minut – Teško četa Željka Obradovića dolazi do poena, sada je Avramović uspeo da “izvuče” faul Maria Nakića i potom pogodio dva slobodna bacanja – 4:4. 


Foto: Starsportphoto©


 


3. minut – Evo ih prvi poeni za crno-bele, dobra saradnja Koprivice i Ponjitke, lako zakucava srpski centar – 2:3. 

2. minut – Muči se Partizan u realizaciji, nema poena crno-belih više od 100 sekundi, sa druge strane za tri poena pogađa Edin Atić i donosi prednost Igokei u ranoj fazi utakmice – 0:3!

1. minut – Utakmica je počela! 

20:15 – Dobro došli na lajv prenos utakmice sedmog kola ABA lige između Partizana i Igokee. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!

Srbin u sjajnoj formi! Živković tresao mrežu za novi trijumf PAOK-a

Fudbal

Srpski fudbaler Andrija Živkovića nastavio je sa sjajnim igrama u Grčkoj.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#DRAMA #Partizan #vratio #meč

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja