NaslovnaVESTIKurtijeva i Đilasova miljenica Rada Trajković opet napala Vučića, a onda je...

Kurtijeva i Đilasova miljenica Rada Trajković opet napala Vučića, a onda je usledio odgovor zbog kog samo može da se pokrije ušima! (FOTO)

Kurtijeva i Đilasova miljenica Rada Trajković nastavlja da vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ponižava našu zemlju, a sada više nego ikada, od kada je počela izborna kampanja za vanredne parlamentarne izbore.

Naime, ona je rekla da je izjava predsednika Srbije, koji je prokomentarisao reči američkog ambasadora u Prištini o ZSO, nedolična, a otišla je i korak dalje rekavši da Aleksandar Vučić treba da se ambasadoru obraća sa više takta, jer građani cene njegov rad?! 

 

Ђиласова Рада као осведочени албански лобиста брже, боље у напад на Вучића. Увек је ту да криви Србе бранећи Куртија и странце. Тако је летела у загрљај Реџепију и церекала се са Кушнером на помен “Жуте куће”.

Али када је терориста Азем Куртај пуцао на српску децу тада је ћутала. pic.twitter.com/8BQuYD2RRX

— Милош Терзић (@milos_terzic1) November 11, 2023

 

Ali, ubrzo je usledio brutalan odgovor Miloša Terzića, člana predsedništva SNS. 

– Đilasova Rada kao osvedočeni albanski lobista brže, bolje u napad na Vučića. Uvek je tu da krivi Srbe braneći Kurtija i strance. Tako je letela u zagrljaj Redžepiju i cerekala se sa Kušnerom na pomen “Žute kuće”. Ali kada je terorista Azem Kurtaj pucao na srpsku decu tada je ćutala – odgovorio joj je Terzić, nakon čega Rada može samo da se pokrije ušima i ućuti. 

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Kurtijeva #Đilasova #miljenica #Rada #Trajković #opet #napala #Vučića #onda #usledio #odgovor #zbog #kog #samo #može #pokrije #ušima #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja