NaslovnaHRONIKAMaloletnik krao sa pajtosom! Rasvetljene ove krađe u Čačku

Maloletnik krao sa pajtosom! Rasvetljene ove krađe u Čačku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, intenzivnim radom, rasvetlili su tri krivična dela teška krađa u pokušaju i u saradnji sa
Osnovnim javnim tužilaštvom odredili meru zadržavanja do 48 časova S.B. (22) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela.

“Sumnja se da je on, krajem oktobra i početkom novembra ove godine, provalio u magacinske prostorije jednog preduzeća odakle je pokušao da otuđi alat. Takođe, sumnja se da je S. B., 8. novembra, sa šesnaestogodišnjakom iz Požarevca pokušao da skine bakarne table sa jedne kuće” navodi u saopštenju PU Čačak.

Protiv šesnaestogodišnjaka podneta je krivična prijava u redovnom postuku zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.

MUP se hitno oglasio u vezi slučaja u Novom Pazaru! Tiktoker psovao "četničku majku", a evo ko je sve uhapšen (VIDEO)

Podnete prijave

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su policijskog službenika I. M. (36) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, kao i E. B. (34) iz Novog Pazara, osumnjičenog za krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Maloletnik #krao #pajtosom #Rasvetljene #ove #krađe #Čačku

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja