NaslovnaHRONIKADvojici direktora i radniku određen pritvor nakon eksplozije u Zemunu! Ovo im...

Dvojici direktora i radniku određen pritvor nakon eksplozije u Zemunu! Ovo im se stavlja na teret

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor trojici od devet osumnjičenih u vezi sa oštećenjem gasne instalacije u toku izvođenja radova na postavljanju optičkih kablova u Zremunu, zbog koje je došlo do eksplozije i smrti jedne osobe.

“Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima L.D., A.R. i K.K. odredio pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana” piše u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Okrivljenima L.D., A.R., K.K., M.S. N.T., Z.G., M.Đ., R.Z. i G.V. na teret je stavljeno izvršenje krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti i Izazivanje opšte opasnosti.

“Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja”, saopštio je Viši sud.

Nezvanično, pritvor je određen Lazaru D, direktoru firme “Inter comunnications” d.o.o iz Beograda koja je glavni izvođač radova, Aleksandru R., direktoru firme “Oza pe” d.o.o. iz Pećinaca, koja je podizvođač radova i radniku te firme Krsti K, piše “Telegraf”.


>

Aleksandar Jovanović Cile

Pogledaj galeriju

Aleksandar Jovanović Cile

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Dvojici #direktora #radniku #određen #pritvor #nakon #eksplozije #Zemunu #Ovo #stavlja #teret

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja