NaslovnaVESTIMiloš Francuz bira da ruši Vučića umesto da brani Kosovo! (VIDEO)

Miloš Francuz bira da ruši Vučića umesto da brani Kosovo! (VIDEO)

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, kolumnista Filip Rodić izneo je svoje nezadovoljstvo opredeljenjem francsukog potrčka Miloša Jovanovića, da trči za interesima tajkuna Dragana Đilasa, umesto da se usresredi na očuvanje nacionalnih vitalnih interesa Srbije
i južne pokrajine.

Kolumnista Filip Rodić istakao je da svojom nedoslednošću Jovanović gubi jedino “blago” koje je DSS imao, a to je svakako bila doslednost zbog insistiranja da desničarske stranke što pre potpišu saradnju sa proevropskim strankama.

– Mislim da je Miloš Jovanović mnogo pogrešio što se odlučio na taj korak da mu veći cilj bude rušenje Vučića nego očuvanje KiM! Izgubio je najveće blago koje je DSS imala a to je njihova doslednost. Ovo je jedan vrlo nedosledan potez a posebno njegovo insistiranje da unapred potpišu i ostale stranke desnice da će sarađivati sa proevropskim partijama – rekao je Rodić.

 

 

FILIP RODIĆ: MILOŠ JOVANOVIĆ JE POGREŠIO, POKAZAO SE KAO NEDOSLEDAN!

Filip Rodić – novinar:

“Mislim da je Miloš Jovanović mnogo pogrešio što se odlučio na taj korak da mu veći cilj bude rušenje Vučića nego očuvanje KiM! Izgubio je najveće blago koje je DSS imala a to je njihova… pic.twitter.com/IzJVMmqaJI

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 12, 2023

 

Nebojša Bakarec: Mizerne neistine Đorđa Miketića!

Kolumne

Ljudi se upliću u sopstvene laži, najčešće tako što su zaboravili šta su govorili u prošlosti. Onda dođu u situaciju da neko uporedi njihove izjave iz različitih perioda, i ustanovi da su jedna ili obe izjave laž. Lažovi se najčešće nadaju da će svi zaboraviti šta su govorili u prošlosti, i da niko neće uporediti njihove različite izjave. Upravo to sam ja uradio u slučaju lažova Đorđa Miketića. Đorđe Miketić je poslanik stranke „Zajedno“.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Miloš #Francuz #bira #ruši #Vučića #umesto #brani #Kosovo #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja