NaslovnaHRONIKA"Mrtav hladan, ulazi i zavlači ruku u kasu"! Spektakularna krađa novca iz...

“Mrtav hladan, ulazi i zavlači ruku u kasu”! Spektakularna krađa novca iz palačinkarnice (VIDEO)

U Ruzveltovoj ulici, u centru Beograda, danas se dogodila krađa i to tako što je muškarac sa kapuljačom na glavi, ušao u palačinkarnicu i iz kase uzeo dnevni pazar!

Na Instagram stranici “serbialive_beograd” objavljen je snimak na kome se vidi muškarac u crnoj dukserici, sa kapuljačom na glavi, kako ulazi u palačinkarnicu, a zatim prilazi kasi i iz nje vadi novac.

“Dobar dan, da li mozete da objavite jedan snimak kradje pazara koji se desio pre dva sata u Ruzveltovoj ulici u lokalnoj palačinkarnici. Ako neko prepozna dotičnog momka neka javi” piše u objavi.

 

 

Još uvek nije poznato da li je ovaj slučaj prijavljen policiji, niti koliko je novca ukradeno iz kase.

Takođe neverovatna je činjenica da nikoga od zaposlenih nije bilo u šanku pa je lopov imao “sve vreme ovoga sveta” da ukrade novac.

Udarno saopštenje MUP! Uhapšen opasan razbojnik, provaljivao u objekte i krao, samo iz jednog stana "uzeo" ovu sumu novca

Određeno zadržavanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beočinu uhapsili su E. M. (31) iz Beočina, zbog sumnje da je učinio tri krivična dela teška krađa, jedno krivično delo teška krađa u pokušaju i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Mrtav #hladan #ulazi #zavlači #ruku #kasu #Spektakularna #krađa #novca #palačinkarnice #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja