NaslovnaVESTIPenzioneri su igradili Srbiju - Mali i Vidović razgovarali su danas sa...

Penzioneri su igradili Srbiju – Mali i Vidović razgovarali su danas sa starijim sugrađanima

Predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Siniša Mali i Vesna Vidović razgovarali su sa starijim sugrađanima i, tom prilikom, podsetili da su upravo penzioneri ti koji su izgradili Srbiju, te da je zahvaljujući njima naša zemlja danas jaka i stabilna

Mali je rekao prisutnima da će prosečna penzija od januara, sa povećanjem od 14 odsto, iznositi 390 evra, a cilj je da 2027. godine ona iznosi 650 evra, i dodao da je 2012. godine prosečna penzija iznosila 202 evra.

Foto: prinstscreen


 

– Penzionerske kartice, koje nude čitav niz pogodnosti, dodatno će unaprediti i poboljšati standard naših penzionera. Već 30. novembra očekuje nas isplata jednokratne pomoći u iznosu od 20.000 dinara, svim penzionerima u našoj zemlji – istakao je Mali.


Foto: prinstscreen


 


Vesna Vidović smatra da su penzioneri naša mudrost i naš oslonac, a da je na mladima da kažu Srbija ne sme da stane.

– Uz njihovo iskustvo mi nastavljamo da gradimo i da menjamo Srbiju na bolje. Odgovornom i ozbiljnom politikom omogućili smo da njihova deca i unuci ostaju u našoj prelepoj Srbiji – zaključuje Vidović.


Foto: prinstscreen


 


Glas za listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” je glas za veće i sigurne penzije, zaključili su Mali i Vidović.

Predstavnici liste “ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane” Siniša Mali @mali_sinisa i Vesna Vidović @vesnavidovic_official razgovarali su sa starijim sugrađanima i, tom prilikom, podsetili da su upravo penzioneri ti koji su izgradili Srbiju, te da je zahvaljujući njima naša zemlja danas jaka i stabilna.

Očekivano! Miloš Jovanović u tajkunskoj hajci protiv Vučića!

Izbori 2023

Lider DSS Miloš Jovanović, takozvani desničar koji se već obavezao na saradnju sa tajkunom Draganom Đilasom, šefom SSP, očekivano se pridružio hajci tajkunske koalicije protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Penzioneri #igradili #Srbiju #Mali #Vidović #razgovarali #danas #starijim #sugrađanima

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja