NaslovnaHRONIKAOvo su rezultati obdukcije zločina kod Kruševca! Ostala je nerazjašnjena samo jedna...

Ovo su rezultati obdukcije zločina kod Kruševca! Ostala je nerazjašnjena samo jedna stvar (FOTO)

Vesnu Ristić (49) ubio je suprug Zoran (52) hicem iz pištolja, iz blizine, pokazali su rezultati obdukcije.

– Pred istražiteljima je ostala samo jedna dilema, da li je Ristić upucao suprugu u kolima, a potom je samo izbacio iz vozila pored puta Кruševac – Trstenik, između sela Кukljin – Jasika ili su supružnici bili van vozila pored istog puta u trenutku kada se dogodilo ubistvo – navodi izvor “Novosti” iz istrage.

– Na mestu zločina, pored beživotnog ženskog tela, osim veće lokve krvi, nisu nađeni drugi tragovi.

Sa najnovijim pristiglim rezultatima istrage, razrešen je i važan element istrage u vezi sa rekonstrukcijom ovog složenog zločina: gde se i kako dogodilo ubistvo Vesne Ristić.


Foto: printscreen/RTK


Zoran i Vesna


Zoran Ristić je prvim pucnjem iz vatrenog oružja teško ranio Ivanu К.(44) kod garaža zgrade u naselju Rasadnik u Кruševcu, između 6.30 i 6.45.

Potom je pokupio suprugu Vesnu i nju usmrtio kod kamenoloma u ataru sela Кukljin, nedaleko od Кruševca.

Na kraju, kolima je nastavio dalje ka Milutovcu. Stigao je do porodične kuće, gde nije bilo nikoga. Svi Ristići nalazili su se nedaleko odatle, u Velikoj Drenovi, gde su kalemili u polju.

– Prvo je pozvao oca telefonom, ispričao da je ubio dve žene i najavio da će izvršiti samoubistvo, otac mu je rekao gde se nalaze i ubica je krenuo ka njima. Ristići su potom raspustili sve sezonce i radnike, sa kojima su bili na njivi, a otac je sinu krenuo u susret na traktoru. Кada su se sreli, sin je prvo ponovio da je izvršio dvostruko ubistvo, mislivši pritom da ni ljubavnica nije živa. Ocu je predao papire i dokumentaciju o svojim dugovima – rekao je ranije izvor iz istrage.


>

R.B.

Pogledaj galeriju

R.B.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Ovo #rezultati #obdukcije #zločina #kod #Kruševca #Ostala #nerazjašnjena #samo #jedna #stvar #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja