NaslovnaVESTITerzić brutalno odgovorio Preleviću: Biće da je sišlo srce u pete pa...

Terzić brutalno odgovorio Preleviću: Biće da je sišlo srce u pete pa cvili po tajkunskim TV

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasio se povodom sramnih naslova u opozicijonim medijima, u kojima se pojavljuju izjave Božidara Prelevića upućene na račun Andreja Vučića.

– Nadimak mnogo govori o čoveku, a Boži je nadimak Ratkapna, zato što je uhvaćen da krade ratkapne sa vozila ispred suda u BGD, gde je radio. Dakle, ništa od onoga da će kreature poput Bože nas naprednjake da jure po ulicama. Biće da je sišlo srce u pete pa cvili po tajkunskim TV – napisao je Terzić na društvenoj mreži “Iks”.

Надимак много говори о човеку, а Божи је надимак Раткапна, зато што је ухваћен да краде раткапне са возила испред суда у БГД, где је радио.

Дакле, ништа од онога да ће креатуре попут Боже нас напредњаке да јуре по улицама. Биће да је сишло срце у пете па цвили по тајкунским ТВ. pic.twitter.com/AYpJtBCDSC

— Милош Терзић (@milos_terzic1) November 15, 2023

Podsećamo, već danima u opozicionim medijima traje kampanja usmerena protiv porodice predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Dokaz da pojedincima ništa nije svetu su srmani napadi da Vučićevog oca i majku, ali i na njegovu decu.

Terzić brutalno odogvorio Tadiću - Napravili ste nam 2011. godine katastrofu po pitanju KiM

Izbori 2023

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić odgovorio je na tvrdnje bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića o Kosovu i Metohiji i “putu ka EU”.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Terzić #brutalno #odgovorio #Preleviću #Biće #sišlo #srce #pete #cvili #tajkunskim

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja