NaslovnaVESTIDokazali su svu važnost udruživanja! Ministarka Gojković za Informer: Postali smo lideri...

Dokazali su svu važnost udruživanja! Ministarka Gojković za Informer: Postali smo lideri u regionu, ali i konkurencija evropskim zemljama! (VIDEO)

Ministarka kulture Maja Gojković istakla je značaj Drugog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana.

Ministarka je za Informer rekla da je ova manifestacija dokazala svu važnost udruživanja i Otvorenog Balkana. 

– Ovo je izuzetna manifestacija koja je drugim postojanjem dokazala važnost ove manifestacije vina, ali i hrane. Pokazali su i dokazali su svu važnost udruživanja, Otvorenog Balkana i ove inicijative kada je u pitanju ekonomija. Izuzetno mi je zadovoljstvo što drugi put svedočimo ovom važnom ekonomskom sajmu proizvodnja vina, hrane i rakije, i zadovoljstvo mi je što smo ove godine proširili naše izlagače – istakla je naša sagovornica. 

Ministarka ističe da smo postali lideri u regionu što se tiče vinskog turizma. 

– Ovakav sajam nije samo velika mogućnost da pokažemo šta mi možemo i šta proizvodimo i u čemu smo sada, možemo da kažemo sa ponosom, lideri u regionu, ali i opasna konkurencija evropskim zemljama, već je i to da uz pomoć puteva vina da ostvarujemo prihode iz vinskog turizma – istakla je ministarka. 

Jesi li popio koju i za mene? Vučić sreo oca na Sajmu!

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana sreo je svog oca Anđelka.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Dokazali #svu #važnost #udruživanja #Ministarka #Gojković #Informer #Postali #smo #lideri #regionu #ali #konkurencija #evropskim #zemljama #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja