NaslovnaSTARSOVO JE KOBNA ISTINA O SMRTI PINKIJA IZ FILMA "RANE": Majka saznala...

OVO JE KOBNA ISTINA O SMRTI PINKIJA IZ FILMA “RANE”: Majka saznala kako joj je sin UMRO

Dušan Pekić, poznatiji kao Pinki, bio je glavni junak filma “Rane” reditelja Srđana Dragojevića. Ova uloga je bila prva, ali nažalost i poslednja za ovog mladog glumca, koji je preminuo sa samo 19 godina. U filmu “Rane”, koji je snimljen kasnih devedesetih godina, Pekić je briljantno odigrao lik Pinkija, jednog od dečaka koji su odrastali u tmurnom Beogradu.

Nažalost, Pekić je preminuo 2000. godine u Kraljevu, za vreme služenja vojnog roka. Uzrok njegove smrti nije bio poznat sve do nedavno, kada je njegova majka Milunka Tašić objavila da je njegov život završio usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja. Nakon 18 godina, Tašićeva je konačno imala hrabrosti da pročita nalaz obdukcije.

Foto: youtube.com/printscreen

Dušan Pekić Pinki

– U obdukcionom nalazu piše da je smrt nastupila usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja. Nakon 18 godina sam se usudila da pročitam taj nalaz – izjavila je njegova majka svojevremeno.

– Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom. Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka. Sa Anom je odrastao i ona mu je davala snagu. Jelena, njegova devojka, bila je puna života, kao i on – ispričala je njegova majka Milunka Tašić tada za “Kurir”.

Foto: youtube/printscreen

Dušan Pekić Pinki

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#OVO #KOBNA #ISTINA #SMRTI #PINKIJA #FILMA #RANE #Majka #saznala #kako #joj #sin #UMRO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja