NaslovnaSTARSStavio sam TAČKU NA TO!

Stavio sam TAČKU NA TO!

Branko Babović, poznatiji kao Đura Palica, nedavno se razveo nakon dugogodišnjeg braka. Ovu informaciju glumac je podelio u emisiji “Magazin In”, gde je otkrio i svoje mišljenje o fizičkom izgledu nakon razvoda.

Foto: Printscreen/YouTube/Televizija Nikšić

Branko Babović

– Nedavno sam stavio tačku na svoj dugogodišnji brak – rekao je Babović za “Magazin In”, iznoseći detalje o svom razvodu. Osim što je otkrio da je sada slobodan čovek, Branko je prokomentarisao i svoj fizički izgled, na šta se nadovezao voditelj Milan Milošević.

– O, zato on i sija! Može Đura još da cepa dobro, sigurno – našalio se Milošević, dok se njegova koleginica Sanja Marinković nadovezala na temu golišavih muškaraca koji cepaju drva.

– Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema – izjavio je tada Babović, zahvaljujući se medicinskom timu koji ga je spasao.

Podsećamo, glumac je rođen u Nikšiću, a školovao se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon što je neko vreme proveo u Prištinskom pozorištu, vratio se u Beograd gde je nastavio da se bavi glumom.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Stavio #sam #TAČKU

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja