NaslovnaNAJNOVIJEBrutalni Srbin nije bio dovoljan! Ne može ni Jokić sve sam! (VIDEO)

Brutalni Srbin nije bio dovoljan! Ne može ni Jokić sve sam! (VIDEO)

Košarkaši Nju Orleansa savladali su na svom terenu tim Denvera 115:110, a srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je učinak od 26 poena, 18 asistencija i 16 skokova.

Jokićev Denver je doživeo treći poraz u sezoni, dok su Pelikansi na šest pobeda i imaju isti broj izgubljenih utakmica.

Naš as je bio najefikasniji u noći za nama, upisao je novi tripl-dabl za nešto više od 36 minuta na parketu, ali navijači Nagetsa nisu mogli da mu se raduju.

Nije pomogao fenomenalni Srbin svom timu, jer su igrači Nju Orleansa sigurnije ušli u meč, bili su precizni pri šutevima sa poludistance i u igri ispod koša i brzo su došli do prednosti koju su tokom prve dve četvrtine uvećavali.

 

Foto: Tanjug


 

 

Na kraju druge deonice imali su prednost od čak 16 poena (69:53), a najveću rezultatsku razliku rival Nagetsa imao je u dva navrata tokom treće deonice meča 82:62 i 84:64. 

Za mnoge najbolji košarkaš sveta je pored postizanja koševa sjajno delio i asistencije saigračima usled čega je došlo do potpunog egala na meču 103:102. Ipak, u prelomnim trenucima poslednje četvrtine Pelikansi su napraviti ključnu razliku koja je bila nedostižna za Denver (111:102). 

 

 

 

 

 

U timu Nagetsa Kristijan Braun je dodao 25 poena, devet skokova i tri asistencije. Pobedničku ekipu predvodili su Zajon Vilijamson i Jonas Valančijunas sa 26, odnosno 22 poena, a pratio ih je i Brendon Ingram sa 21. poenom.

Bez obzira na poraz, Denver i dalje drži lidersku poziciju u Zapadnoj konferenciji sa devet pobeda i tri izgubljena meča, a u narednom kolu igraće protiv Klivlend kavalirsa. 

 

 

 

 

Sa druge strane Nju Orleans se nalazi na osmom mestu Zapadne konferencije, a u sledećem kolu očekuje ih duel protiv Minesote timbervulvsa.

Rezultati: 

Šarlot – Milvoki 99:130

Vašington – Njujork 99:120

Atlanta – Filadelfija 116:126

Klivlend – Detroit 108:100

Toronto – Boston 105:108

San Antonio – Sakramento 120:129

Čikago – Orlando 97:103

Nju Orleans – Denver 115:110

Portland – LA Lejkers

Juta – Finiks 

LA Klipers – Hjuston

 

 

 

 

 

 

Već kradu Jokiću MVP nagradu! Kampanja protiv Srbina je krenula, on je osuo prvi paljbu!

NBA

Konstantno dobre partije Nikole Jokića nisu bile dovoljne da ga analitičar ESPN-a, Džej Vilijams svrsta među favorite za MVP nagradu.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Brutalni #Srbin #nije #bio #dovoljan #može #Jokić #sve #sam #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja