NaslovnaPLANETABrutalno! Bajden potpisao, Amerika i zvanično spustila rampu Ukrajini!

Brutalno! Bajden potpisao, Amerika i zvanično spustila rampu Ukrajini!

Američki predsednik Džo Bajden potpisao je nacrt zakona o finansiranju federalne vlade, koji ne uključuje dodatnu pomoć Izraelu i Ukrajini, saopštila je Bela kuća.


Bajden je, kako prenosi Rojters, predlog zakona potpisao na marginama svečane večere u San Francisku, gde su se okupili lideri Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC).

Zakon ne predviđa izdvajanje 106 milijardi dolara koje traži administracija za pomoć Ukrajini i Izraelu, na čemu insistiraju demokrate, ali ni smanjenje budžeta koje traže republikanci. 

Prethodno su predlog zakona podržali Senat i Predstavnički dom, a stupa na snagu kada ga predsednik potpiše.

Mediji u SAD ocenjuju da je reč o kratkoročnom rešenju, jer bi do obustave rada vlade moglo da dođe već početkom sledeće godine. Američki Kongres zbog toga ima samo nekoliko meseci da postigne dugoročni dogovor o potrošnji na nivou federalne vlade.

 

Pojavilo se pismo, Bajden na kolenima pred Sijem! Kina jedina može da pomogne SAD, jezivo je!

PAKAO

Kineska uprava za borbu protiv droga poslala je cirkularno pismo u kome upozorava relevantne kompanije i pojedince da spreče nezakonite i kriminalne aktivnosti koje uključuju proizvodnju, trgovinu i šverc narkotika i psihoaktivnih supstanci, kao i supstanci koje se koriste za proizvodnju opojnih droga.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Brutalno #Bajden #potpisao #Amerika #zvanično #spustila #rampu #Ukrajini

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja