NaslovnaVESTIĐilas više ne krije: Moja koalicija štiti interese tajkuna Dragana Šolaka!

Đilas više ne krije: Moja koalicija štiti interese tajkuna Dragana Šolaka!

Tajkun Dragan Đilas, vođa prozapadne koalicije okupljene oko liste “Srbija protiv nasilja”, otvoreno je priznao da radi za interese Dragana Šolaka i njegovih kompanija koje posluju u sastavu “Junated medije”.

Tajkunski portal Nova objavio je članak na osnovu izjava Dragana Đilasa, u kojima je tajkun bez ikakvih optužio državu i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je naredio “upad u D ekspres”.

Ovu suludu tvrdnju Đilas je “obrazložio” navodeći da su “prorežimski mediji napravili sliku da D Ekspres stoji iza štrajka poštara”.

– Kako bi Vučić objasnio sve loše što se Srbiji i u Srbiji dešava da Šolak i Đilas ne postoje? Ali više ne pomaže ni pominjanje nas dvojice jer ljudi vide i znaju – rekao je između ostalog Đilas.


Foto: ATA Images


 


 

“D ekspres”, kako je Informer već pisao, deo je firme “Slovenia Broadband” iz Luksemburga i članica je “Junajted Grupe”. 

Jasno je, dakle, da je “D Ekspres” direktna konkurencija Javnom preduzeću “Pošte” u slanju poštanskih usluga, a posebno u slanju paketa, kao što je jasno i da je najnovijim potezom Đilas direktno stao u službu zaštite Šolakovih interesa.

 

Evo ko je pravi diktator! Đilas bi da gasi medije koji mu nisu po volji!

Izbori 2023

Bezidejna srpska opozicija okupljena oko tajkunske liste Dragana Đilasa pokaza je pravo cenzorsko lice i građanima Srbije ponudila “program” čija je glavna stavka gašenje medija koje tajkunu nisu po volji.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Đilas #više #krije #Moja #koalicija #štiti #interese #tajkuna #Dragana #Šolaka

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja