NaslovnaHRONIKAOtac Peđe Stojakovića pušten da se brani sa slobode! Izneo odbranu o...

Otac Peđe Stojakovića pušten da se brani sa slobode! Izneo odbranu o udesu u Borči

Miodrag Stojaković (74), otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića (46), osumnjičen da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je sinoć poginuo Mirko M. (60), izneo je danas svoju odbranu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Posle saslušanja, tužilaštvo nije zatražilo da mu se odredi pritvor, imajući u vidu prvenstveno da je Stojaković ranije neosuđivan, pa je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Nesreća se dogodila juče oko 18.30 sati u naselju Sebeš, kod Borče, kada se Miodrag polukružno okretao džipom na Zrenjaninskom putu i tom prilikom udario u vozilo u kojem je bio nastradali muškarac na mestu suvozača, a njegova supruga za volanom.

Od siline udarca, “pežo” je završio u obližnjem lokalu.

– Lokal se nalazi na samoj ivici kod mosta i semafora i tu je dozvoljeno polukružno okretanje. Međutim, verovatno nije vodio računa i procenio razdaljinu automobila koji je nailazio. Stravično je puklo kada se automobil zakucao u lokal. Žena, koja je vozila ‘pežo’, kukala je i zapomagala. Vozač džipa jedva je izašao iz kola. Taj stariji čovek je bio zbunjen. Nije znao šta ga je snašlo. Pokušao je nekoga da zove na telefon, valjda da javi šta se desilo – ispričao je očevidac ove nesreće.

Policija je odmah došla na mesto udesa, a Miodragu Stojakoviću je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje. On je alkotestiran i vađena mu je krv, na osnovu čega je utvrđeno da u trenutku nesreće nije imao alkohola u krvi.

 

Priveden otac Peđe Stojakovića zbog nesreće u Borči! Određen mu pritvor do 48 sati!

Hronika

Ocu košarkaša Peđe Stojakovića, M. S. određeno je zadržavanje od 48 sati nakon stravične nesreće u Borči u kom je stradao muškarac M. M. (60).

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Otac #Peđe #Stojakovića #pušten #brani #slobode #Izneo #odbranu #udesu #Borči

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja