NaslovnaHRONIKADrama u Bijelom Polju! Policija dežura u školi u kojoj je učenik...

Drama u Bijelom Polju! Policija dežura u školi u kojoj je učenik pretio drugovima “vračarskim scenariom”

U Osnovnoj školi “9. maj” u Sutivanu kod Bijelog Polja nakon prijave da je jedan učenik prvo pretio drugovima i rekao da je na njegovom spisku za odstrel 26 osoba, raspoređen policajac koji će stalnod ežurati u ovoj školi i brinuti o bezbednosti svih učenika.

Kako su izjavili iz crnogorske policije, za lokalne medije, o slučaju u Bijelom Polju ih je obavestila školska uprava i odmah je obavljen razgovor sa direktorkom škole, razrednim starešinom i još jednim profesorom.

Ipak kako prenose mediji iz policije nisu potvrdili da li su obavili i razgovor sa učenikom koji je pretio svojim drugpovima i koji, navodno, ima manje od 14 godina i nije krivično odgovoran.   

I pored toga što u školi dežura policajac mnogi roditelji nisu dozvolili svojoj deci da idu na nastavu jer kako su rekli “sigurnost učenika niko ne garantuje”, zbog čega im oni neće ni dozvoliti da idu u školu dok se sve ne ispita do kraja.

Školu u Bijelom Polju obišli su i predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i kulture, koji su takođe razgovarali sa direktorkom, nastavnicima i roditeljima učenika.

Inače u dešavanju u školi obavešteno je i Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Bijelom Polju koje vodi istragu i radi na utvrđivanju svih činjenica.

Izvučeno telo iz reke Lim: Veliki broj vatrogasaca na terenu, poznat identitet nastradalog

Hronika

Pripadnici službe zaštite i spašavanja Bijelo Polje izvukli su iz reke Lim telo muškarca D. P. starog 54 godine.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Drama #Bijelom #Polju #Policija #dežura #školi #kojoj #učenik #pretio #drugovima #vračarskim #scenariom

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja