NaslovnaSTARSKo je pevač koji je sinoć pevao sa Merlinom?

Ko je pevač koji je sinoć pevao sa Merlinom?

Čuveni pevač Dino Merlin (61) sinoć je održao veliki koncert u Beogradu, a to je tek prvi u nizu od četiri koncerta koje će imati u Areni.

Gost na jučerašnjem koncertu bio mu je srpski pevač Marko Luis (38). Marko je u žižu interesovanja javnosti svojevremeno dospeo jer je odlučio da krene stopama svog oca, poznatog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, koji nas je napustio pre 12 godina.

foto: Petar Aleksić

Mladi pevač je sa Dinom nedavno snimio pesmu “Ne radujemo se”, dok već godinama objavljuje numere u kojima objedinjuje mnogo muzičkih žanrova.

Marko je inače, rođen u Nemačkoj, a već izvesno vreme živi u Beogradu.

Marko Luisfoto: Nemanja Nikolić

– Rođen sam i odrastao u Minhenu, dolazio sam u Srbiju jednom mesečno, skoro pola života sam proveo u Beogradu. Upio sam mentalitet odavde i stvorio svoj miks našeg i njihovog. Kada kažem da je tamo organizovano, to je pozitivno, a ovde je više spontano i nema discipline, tako da je ta opuštena disciplina dobro uticala na mene – kazao je Marko jednom prilikom.

– Beskrajno sam ponosan na svog oca, ako me neko uporedi sa njim to mi je samo ogroman kompliment – istakao je on.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#pevač #koji #sinoć #pevao #Merlinom

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja