NaslovnaPLANETAKrvavi obračun stranih plaćenika u Ukrajini! Psi rata pucaju po šavovima, isplivali...

Krvavi obračun stranih plaćenika u Ukrajini! Psi rata pucaju po šavovima, isplivali stravični detalji incidenta u Kijevu!

Strani plaćenici potukli su se sinoć u Kijevu, javlja ukrajinska Strana. Vinovnici krvavog obračuna bili su pijani militanti Međunarodne legije – Amerikanac, Britanac, Kanađanin i Rumun. Tri osobe su hitno prebačene u bolnicu.

“U Kijevu je sinoć izbila tuča između boraca Međunarodne legije. Nekoliko ljudi je hospitalizovano”, piše Strana, pozivajući se na izvore u agencijama za sprovođenje zakona.

Prema navodima, u jednoj od privatnih kuća u Darnitskom okrugu u Kijevu došlo je do tuče između stranih plaćenika. Prvo su zajedno pili, a onda je razgovor počeo povišenim tonom. Potom je počeo fizički obračun britanskog državljanina Lajona Mšerija, američkog Ronija Redetua, Kanađanina Tomasa Morisa i Rumuna Arpada Vereša.

Pomahnitali Britanac je zgrabio nož i njime posekao Amerikanca i Kanađanina – doktori su kasnije dijagnostikovali ubodne rane na nogama i rukama. Rumunu je slomio vilicu. Sve tri žrtve su završile u bolnici, a Britanac još nije ni priveden.

Vojni dopisnik Komsomolske Pravde Aleksandar Koc, komentarišući borbu stranih plaćenika u Kijevu, primetio je da je čak “teško zamisliti ubod nožem u centru Moskve između saveznika ODKB – Rusa, Jermena, Belorusa i Kirgiza”.

 

Rusi ubili 510 Amera u Ukrajini! Plaćenik iz SAD Metju Vandajk otkrio ono što Vašington krije kao "zmija noge"!

Brutalni podaci

Najmanje 510 Amerikanaca je ubijeno u redovima ukrajinskih oružanih snaga (OSU), otkrtiva američki plaćenik Metju Vandajk. On navodi da su u plaćeničkim bataljonima stradali, ne samo građani SAD, već i borci iz evropskih zemalja.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Krvavi #obračun #stranih #plaćenika #Ukrajini #Psi #rata #pucaju #šavovima #isplivali #stravični #detalji #incidenta #Kijevu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja