NaslovnaVESTINe znaju ništa o Danilu, Milici, Vukanu, bilo kome! Vučić o sramnim...

Ne znaju ništa o Danilu, Milici, Vukanu, bilo kome! Vučić o sramnim napadima opozicije: Nemaju pravo da pričaju o mojoj porodici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Pink, govorio je o sramnim napadima i navodima u opozicionim medijima o njemu i njegovoj porodici.

Tokom gostovanja, pušten je prilog sa televizije N1 sa uvredama na račun Vučića, na šta je predsednik rekao:

– Ne znaju bilo šta o Danilu, Milici, Vukanu, bilo kome. Nisam lekar, one nek pričaju šta hoće. Ali mislim da obe ove gospođe nemaju pravo da govore o mojoj porodici. Niti je to pristojno. Ovde što jeste problem su političke konotacije koje stavljaju. Ove uvrede više govore o njima i njihovim šefovima, Đilasu i Šolaku – rekao je predsednik Vučić i dodao:

– U danu kada oni kažu nema nas više, nestajemo… Jeste li vi ozbiljni kada to izgovarate? Oni danas imaju tri puta više novca nego što su imali. Nije život poljoprivrednika i stočara lak, treba svakog jutra ustati, naročiti stočari.

Kako je rekao posao medija je, kakvi god da su da napadaju ljude.

– Problem je u političiarima koji ne razumeju da to nije dobro za njih i nešto što njima nanosi ogromnu štetu. Oni imaju problem, sebi prave poteškoće iz kojih nije lako da izađu. Ja vam kažem da to ne gledam. Čujem komentare, pošalju mi poruke šta se dešava. Uvek mi pošalju duplo više nego što treba da mi pošalju. Mržnja nije dobra za društvo – poručio je Vučič.

Udarno! Vučić na Pinku: Kampanja im se svela na dve stvari - Mržnju prema meni i zaštitu Šolaka

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji Pink gde je govorio o svim aktuelnim temama.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#znaju #ništa #Danilu #Milici #Vukanu #bilo #kome #Vučić #sramnim #napadima #opozicije #Nemaju #pravo #pričaju #mojoj #porodici

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja