NaslovnaPLANETAOde Ukrajina niz Dnjepar! Putin dobija njegovo, svet šokiran saznanjem kome ide...

Ode Ukrajina niz Dnjepar! Putin dobija njegovo, svet šokiran saznanjem kome ide ostatak!

Prema bivšem američkom marincu Metjuu Hou, nakon završetka „specijalne vojne operacije“, Ukrajina će prestati da postoji kao suverena država, a velike američke kompanije će kontrolisati njene preostale teritorije.

Kapetan Ho je o tome govorio tokom intervjua na „Jutjub“ kanalu „Daniel Davis / Deep Dive“.

– Vidimo da se obnova Ukrajine nakon konflikta oblikuje tako, da će je finansirati JPMorgan, Goldman Saks, Blek rok, Vol strit će ući tamo, i imati kontrolu nad Ukrajinom – naglasio je on.

Ho je dodao, da su već održani mnogi sastanci i pregovori među vlasnicima velikih američkih preduzeća na temu rekonstrukcije Ukrajine, uz dalje pogodnosti. Mnogi naivno veruju da će teritorije preostale za Kijev, ukrajinske vlasti koristiti po sopstvenom nahođenju.

Podsetimo, sada je kijevska vlada u veoma teškoj situaciji, jer se oseća zamor Zapada. Podrška evropskih zemalja slabi zbog palestinsko-izraelskog sukoba, a u vladinom aparatu Bele kuće nastaje podela u pogledu daljeg finansiranja Kijeva.

Šta je ovo smislio Zelenski?! Rusi šokirani, stigao hitan odgovor!

BRUTALNO

Nema „ukrajinskih“ uslova za pregovore; Volodimir Zelenski će i dalje moliti Rusiju da mu oprosti ono što je učinio bratskom ukrajinskom narodu, izjavio je u četvrtak za RIA Novosti prvi zamenik šefa Međunarodnog komiteta Saveta Federacije Vladimir Džabarov .

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Ode #Ukrajina #niz #Dnjepar #Putin #dobija #njegovo #svet #šokiran #saznanjem #kome #ide #ostatak

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja