NaslovnaNAJNOVIJEZvezda rutinski sa Baranima! Crveno-beli sa dvocifrenom razlikom na poluvreme!

Zvezda rutinski sa Baranima! Crveno-beli sa dvocifrenom razlikom na poluvreme!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Mornar u hali “Aleksandar Nikolić” od 20 časova, u okviru osmog kola regionalne ABA lige.

 

CRVENA ZVEZDA – MORNAR 52:39 (29:17, 23:22

Beograd.

Dvorana: Aleksandar Nikolić.

Sudije:Dragojević, Savović Hadžić, 

CRVENA ZVEZDA: lazarević, Teodosić, Davidovac, Mitrovac, Simonović, Bolomboj, Tobi, Ilić, Nedović, Gedraitis, Kuzmić, Jago.

MORNAR: Starovlah, Luis, Kovačević, Miković, Voler, Komnenović, Gavrilović, Jovanović, Vranješ, Marej, Radetić, Bojkins.

 

 

 

 

UŽIVO:

TOK MEČA:

TREĆA ČETVRTINA:

 

DRUGA ČETVRTINA

20. minut – Ilić u seriji 52:37, a onda Starovlah pravi lep roling 52:39 za rezultat poluvremena. 

18. minut – Davidovac pogađa nakon prodora. A potom zakucava i Dalibor Ilić uz faul 48 :35

17. minut – Mornar se vraća 43:35, Bojkins je pogodio za dva poena. Na drugoj strani Davidovac je pogodio za tri poena, ali Vranješ odgovara.

16. minut – Zvezda održava dvocifrenu prednost Lazarević je bio polovičan sa linije penala. Na drugoj strani Dvajt Marej Džunior pogađa za dva poena 40:30.


Foto: aba liga


 


 

15. minut – Voler koristi otvorene šuteve, pogodio je drugu trojku 39:28.

14. minut – Tobi pogađa uz faul, a potom bio siguran sa linije penala. Loša selekcija šuta, Davidovac pogađa uz faul i donosi nove poene sa slobodnog bacanja 39:25.

13. minut – Pogađa Kovačević za tri poena, a potom novi poeni Simonovića 34:25. Nema trojke Luisa. Simonović je zakucao na drugoj strani, pa Voler greši u odbrani. Jovanović nije ni dobacio do koša na šutu za tri.


Foto: Starsportphoto


 


 

12. minut – Tai Voler je faulirao Stefana Lazarevića, koji je pritom i ušao u koš, a Zvezdin “defanzivac” ubacuje i dodatno bacanje. Voler je zatim fauliran na šutu za tri i pogodio je sva tri bacanja 32:22

11. minut – Barani otvaraju drugu deonicu poenima, a na dugoj strani je precizan i Lazarević 31:19

 

 

 

10. minut – Srećno pogađa Voler. Faul Aleksa Gavrilovića, pa težak promašaj Nedovića za kraj ove četvrtine 29:15.

9. minut – Nije pogodio Rokas, ali je to popravio Simonović. Kovačević je promašio trojku, a Simonović iz kontre zakucava. Aleks Gavrilović promašuje iz teške situacije. Iz trećeg pokušaja pogađa Marko Simonović

8. minut – Voler je pogodio za tri uz faul. Precizan i sa penala 24:15. 

7. minut – Kuzmić levi poluhorog i koš 20:11. Radetić promašuje, a onda Gedraitis na asistenciju Nedovića pogađa treću trojku 23:11. 


Foto: Starsportphoto


 


 

6. minut – Jago će imati dva slobodna bacanja, ali posle TV tajmauta. Pogodio je samo jedno od dva, ali će ostati posed za Zvezdu.

5. minut – Bolomboj zakucava nakon ofanzivnog skoka, pa trojka Vranješa 12:9.  Nedović je odmah sasekao ovo trojkom. Nema trojke Radetića, ali je opet tu Aleks Gavrilović. Francuz postiže dva poena. 


Foto: Starsportphoto


 


 

4. minut – Gedraitis sa distance i novi poen. Loš napad Barana. Bolomboj promašuje… Još jednom greše Barani, a na kraju idu poeni za Mitrovića iz brze akcije. Sam je Gavrilović i pogađa sa poludistance.

3. minut – Bojkins pogađa za dva iz kontre za Mornar. Nedović promašuje, ali ni Bojkins nije uspeo da završi na drugi obruč. 

2. minut – Barani gube loptu. Sam je Rokas u ćošku, dobija pas od Nedovića i Litvanac pogađa trojku. Aleksa Gavrilović pogađa trojku.

1. minut – Sjajna akcija Zvezde za Mitrovića i prvi poeni, a na drugoj strani i Mornar stiže do koša preko Vranješa. Nema trojke za crveno-bele, a kontru Barana prekida Mitrović. 

 

 

19:45 – Crveno-beli dočekuju goste iz Bara posle dve uzastopne pobede i trenutno su na skoru 6-1.

19.30 – Sa druge strane, Mornar ima samo jednu pobedu i šest poraza. Poslednji put su savladali Krku, u petoj rundi takmičenja.

19.00 – Dobro veče i dobro došli na blog uživo meča Crvena zvezda – Mornar na portalu Informer.rs.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Zvezda #rutinski #Baranima #Crvenobeli #dvocifrenom #razlikom #poluvreme

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja