NaslovnaHRONIKAŽena teško povređena on pobegao sa mesta nesreće: Uhapšen vozač u Leskovcu

Žena teško povređena on pobegao sa mesta nesreće: Uhapšen vozač u Leskovcu

Vozač automobila marke “opel vektra” G.P. (30) uhapšen je zbog sumnje da je udario traktor sa kog je pala žena (55) a potom pobegao sa mesta nesreće.

Nakon 9 dana potrage pronađen je vozač za koga se sumnja da je izazvao nesreću u kojoj je teško povređena žena. 

“On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je 13. novembra, upravljajući “opel vektrom“, udario u zadnji deo traktora koji je vozila žena, nakon čega je traktor sleteo sa kolovoza. U ovoj saobraćajnoj nezgodi žena koja je vozila traktor zadobila je teške telesne povrede, a osumnjičeni se udaljio u nepoznatom pravcu.” saopštila je policija. 

Foto: Z.A./Ilustracija

 

Kako je navedeno u saopštenju G. P. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu, gde je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu.

“Nakom saslušanja na predlog javnog tužioca određene mere zabrane napuštanja boravišta i prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem. Privremeno mu je oduzeta i putna isprava. Tužilaštvo je odredilo dokaznu radnju ispit svedoka i zatražilo izveštaj o povredama za oštećeno lice iz saobraćajne nezgode – saopštilo je tužilaštvo.

 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Žena #teško #povređena #pobegao #mesta #nesreće #Uhapšen #vozač #Leskovcu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja