NaslovnaHRONIKAOtišla (opet) za starijim muškarcem?! Nestalu Milicu otac je drškom od metle...

Otišla (opet) za starijim muškarcem?! Nestalu Milicu otac je drškom od metle tukao zbog njega!

Policijskoj upravi u Čačku juče je prijavljen nestanak trinaestogodišnje devojčice iz jednog sela u okolini Čačka Milice Milosavljević.

Nestanak devojčice je prijavio otac, a poslednji put su je videli u petak kada je napustila porodičnu kuću. Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom detetu da se jave najbližoj stanici policije.

O slučaju ovog deteta čačanski novinari su već pisali i to u više navrata. Naime, reč je o devojčici, koju je otac navodno tukao drškom od metle, a taj snimak se pojavio na društvenim mrežama. Dramu u dvorištu petočlane porodice je snimio očev poznanik i nekadašnji kolega četrdesetosmogodišnji sezonac. 

– Sve što se na tom snimku vidi je tačno, ali ova priča ima i drugu stranu. U devojčicu se zagledao muškarac starosti između 40 i 50 godina i mi komšije znamo da se ona sa njim viđala. Svaki čas je dolazio kad roditelji nisu kod kuće. Reč je o starijem muškarcu, sezoncu koji radi na izgradnji auto-puta. Tog dana je on došao automobilom da je uzme ispred kuće, kada je otac iznenada naišao. Sezonac je pobegao, a otac je jedino s batinom uspeo da vrati dete u kuću – ispričao je tada  komšija ove porodice.


Foto: rina


 


 

– Da bezobrazluk bude veći, komšiju je sezonac, koji mu je napastvovao dete, prijavio za nasilje u porodici, odnosno to su učinili on i devojčica koju je nagovorio – priča meštanin sela koji kaže da nakon što je otkriven u svojim namerama, predator je još neko vreme boravio u blizini kuće, u centru sela.

Nakon pisanja medija o užasavajućem slučaju iz ovog sela, stariji muškarac se više od mesec dana u ovom mestu nije pojavljivao.

– Mislili smo da je uhapšen i da možemo da odahnemo, ali uzalud – rekla je meštanka ovog sela. 

U međuvremenu, iz Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, danas su saopštili da se pred ovom institucijom protiv oca ne vodi nijedan postupak. Podsećamo njemu su bile izrečene mere udaljenja iz porodice, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. Optužbe na račun oca su sve odbačene. 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Otišla #opet #starijim #muškarcem #Nestalu #Milicu #otac #drškom #metle #tukao #zbog #njega

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja