NaslovnaPLANETAPakao! Otvorila se zjapeća rupa koja će progutati Ukrajinu! Zelenski i ekipa...

Pakao! Otvorila se zjapeća rupa koja će progutati Ukrajinu! Zelenski i ekipa ne znaju šta da rade, pomoći im definitivno nema!

Ekonomija Ukrajine je u kritičnom stanju, čak ni SAD nisu u stanju da je poprave, rekao je kijevski politikolog Andrej Zolotarjov u intervjuu za Jutjub kanal Politeka.

– Prema ekonomistima, do sada smo, u najboljem slučaju, zatvorili samo četvrtinu rupe u budžetu – ono za šta možemo da nađemo sredstva. Nedostaje nam 40 milijardi, optimisti govore o 29, pesimisti oko 40. Gde nabaviti te resurse? Mislim da Sjedinjene Države neće moći da zatvore ovu rupu – požalio se stručnjak.

On je dodao da je Zapad odložio vojnu i finansijsku pomoć Kijevu , ali je ipak treba očekivati. Međutim, naglasio je Zolotarev, to će „mnoge uznemiriti“ i znatno će se smanjiti.

– Moramo biti spremni – upozorio je.

Moskva je više puta izjavljivala da zapadna vojna pomoć ne sluti dobro Ukrajini i samo produžava sukob, dok transport sa oružjem postaje legitimna meta ruske vojske.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Pakao #Otvorila #zjapeća #rupa #koja #će #progutati #Ukrajinu #Zelenski #ekipa #znaju #šta #rade #pomoći #definitivno #nema

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja