NaslovnaSTARSAca Lukas tvrdio da ga je Sonja varala sa slavnim košarkašem

Aca Lukas tvrdio da ga je Sonja varala sa slavnim košarkašem

Pevač Aca Lukas podigao je pre nekoliko godina veliku prašinu autobiografskom knjigom “Ovo sam ja” u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života.

Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da ju je Lukas navodno varao sa “kepecom iz Zvezda Granda”, isplivali su novi detalji iz knjige u kojima je pevač otkrio da ga je Sonja navodno varala sa košarkašem.

Kako je Lukas pisao nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je izuzetno loš, a sve se svodilo na zajednički život zbog ćerkice i medija. Tada su planirali i put za Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

foto: Dragan Kadić

– Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike – piše.

Lukas je tako odlučio da Sonju satera u ćošak, pa joj je priredio neprijatnu situaciju.

– Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran – govorio je izvor za “Blic”.

Aca Lukas, Sonja Vuksanovićfoto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

Bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović oglasila posle toga i rekla da je ništa ne zanima što piše i da neće komentarisati.

“Dobar dan, naravno da nemam komentar! Hvala na razumevanju, pozdrav”, rekla je tada Sonja za Kurir.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Aca #Lukas #tvrdio #Sonja #varala #slavnim #košarkašem

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja