NaslovnaHRONIKAPolicija traži očevica jezivog zločina u Novom Sadu? Motiv brutalnog ubistva još...

Policija traži očevica jezivog zločina u Novom Sadu? Motiv brutalnog ubistva još pod velom tajne

Milan Tucakov (54) brutalno je ubijen u iznajmljenom stanu, a ubrzo potom uhapšen je osumnjičeni za ubistvo Sultan G. (27), državljanin Bosne i Hercegovine, koga je kako je istraga do sada pokazala, navodno bio u nekoj vezi sa ubijenim čovekom. Policija sumnj ada njih dvojica nisu bili samu uoči ubistva.

Podsetimo, telo vlasnika pečenjare iz Novog Sada, pronađeno je u četvrtak popodne, a sumnja se da je Milan ubijen dan ranije.

Za sada je, kako nezvanično saznajemo, utvrđeno da on nije bio žrtva pljačke, a utvrđuje se kako su se osumnjičeni mladić Sultan G., državljanin Bosne i Hercegovine, i žrtva upoznali.

– Milanov stan je bio zaključan spolja, što znači da je ubica posle zločina zaključao i otišao. Policija je uz pomoć vatrogasaca obila bravu i tako ušla na mesto zločina. Osumnjičeni je pronađen u Beogradu, gde je posle zločina pobegao. Zatečen je u parku u centru grada – kaže naš izvor i dodaje:

– U stanu nije bilo premetačine, ni tragova obijanja, što ukazuje na to da je žrtva pustila ubicu u svoj stan. Verovatno su se odnekud poznavali, ali zbog čega je osumnjičeni kobnog dana bio kod Milana nije još uvek sa sigurnošću utvrđeno.

Foto: insajder/drustvene mreze


 

Prema rečima našeg izvora, na mestu zločina su pronađene i flaše pića, pa nije isključeno ni da su pre zločina akteri nemilog događaja konzumirali alkohol.

– Moguće je da su se Milan i Sultan pre ubistva posvađali. Za sada ima indicija da nisu bili sami u stanu, odnosno da je sa njima bila i treća osoba, koja je takođe pobegla posle krvavog pira. Policija, navodno, traga za tim očevicem, koji bi mogao da razreši misteriju ovog zločina – objašnjava izvor.

Inače, osumnjičeni na teritoriji Novog Sada nije imao prijavljeno boravište, a tamo je stigao pre oko tri nedelje.

– Pretpostavlja se da je Sultan već neko vreme boravio u Srbiji, da je najpre bio u prestonici, a da je početkom meseca otišao za Novi Sad. Utvrđuje se zbog čega je boravio u tom gradu. Postoji mogućnost i da je nesrećni Milan samo dao krov nad glavom nezahvalnom mladiću. U svakom slučaju daljom istragom biće utvrđen motiv ovog zločina – kaže izvor.

Kako je Informer ranije izveštavao telo nesrećnog Milana pronađeno je nakon prijave rođaka. 

– Rođak je, bio zabrinut jer mu se Milan već drugi dan nije javljao na telefon, što je bilo neobično za njega. Milan je oko dve godine živeo sam. U poslednje vreme je imao problema sa zdravljem, teško je disao i sporije se kretao. Rođak je pomislio da mu se nije slošilo u stanu, a kako živi sam, nije mogao da pozove pomoć. Međutim, kada su nadležni obili vrata zatekli su ga mrtvog na podu sobe, okolo je bilo krvi, a na telu je bilo više ubodnih rana, najverovatnije nanetih nožem – rekao je sagovornik.


Foto: Prinbtskrin/Facebook


 


Prema rečima prijatelja ubijenog čoveka, Milan je voleo život i uživao je u svakom trenutku, iako je imao težak život.

– Pre četiri godine je imao nesreću, bio je u komi. Međutim, on je uspeo da to prebrodi, probudio se i opet krenuo napred. Imao je još jednu nesreću, kada mu je pre nekoliko godina pečenjara izgorela u požaru – rekao je jedan od prijatelja. 

Za Milana još kažu, da je bio fin i kulturan čovek i da nije pravio probleme.

– Ima ženu i odraslu decu ali se razveo i prestao da radi u pečenjari. Dao je nekom da radi a kome ne znam – rekao je jedan od komšija koji ne može da veruje da se ovakav zločin dogodio.  

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Policija #traži #očevica #jezivog #zločina #Novom #Sadu #Motiv #brutalnog #ubistva #još #pod #velom #tajne

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja