NaslovnaHRONIKA(VIDEO) Dramatične scene požara u Nišu: Borba još traje, vatrogascima pomaže i...

(VIDEO) Dramatične scene požara u Nišu: Borba još traje, vatrogascima pomaže i javno preduzeće

Požar koji je izbio oko 5.30 časova zahvatio je površinu od ukupno 3.000 kvadratnih metara.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara koji je jutros izbio u magacinima u jednom objektu u Bulevaru svetog cara Кonstantina u Nišu.

“Požar koji je izbio oko 5.30 časova zahvatio je površinu od ukupno 3.000 kvadratnih metara.  Vatrogasno-spasilačke ekipe su odmah po dojavi izašle na lice mesta i ulažu maksimalne napore da spreče da se požar proširi i na obližnje magacine” saopštio je MUP.

Foto: D.K.

 

Povređenih osoba, prema dosadašnjim informacijama, nije bilo.

“U intervenciji učestvuju 27 vatrogasaca-spasilaca sa devet vozila iz Vatrogasno-spasilačke brigade Niš, tri vatrogasca sa dva vozila sa Aerodroma “Кonstantin Veliki” u Nišu, a angažovana je i jedna cisterna JКP “Naisus” iz ovog grada.” navedeno je u saopštenju. 

 

 

Kako navodi naš dopisnik iako se vatrogasci sa požarom bore više od četiri sata, iz gustog dima i dalje se probija plamen. 

 

 

“Pretpostavlja se da gori guma ili plastika jer je na području zahvaćenom požarom veoma teško disati. Vatrogasci koriste kamion sa dizalicom kako bi prišli izvoru požara, ali je požar i dalje van kontrole. Upravo je stiglo još jedno vatrogasno vozilo tako da požar gasi ukupno deset kamiona” rekao je naš dopisnik. 

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#VIDEO #Dramatične #scene #požara #Nišu #Borba #još #traje #vatrogascima #pomaže #javno #preduzeće

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja