NaslovnaSTARSEvo da li se Zorica Marković udaje

Evo da li se Zorica Marković udaje

Ljubavni život pevačice Zorice Marković oduvek je bio interesantan medijima. Nedavno se spekulisalo da će ponovo otići pred matičara, a ona je sada potvrdila da je srećna u ljubavi.

Kako u poslednje vreme ne skida osmeh sa lica, mnogi su primetili da se nešto promenilo u njenom životu, a to je upravo vezano za ljubav, a Zorica je konačno ispunjena i na ovom polju.

foto: Kurir televizija

-Ja se ponašam tako kako me energija nosi, a hvala Bogu imam je kao da imam nekih tridesetak godina. Vozim svoju priču i normalno da mi emocije sve ovo daju, trenutno sam zaljubljena i uzvraćeno mi je – rekla je ona.

Kada je reč o udaji, kaže da za taj korak ima podršku od sinova Ilije i Dejana, ali je ipak odučila da se više zvanično neće udavati.

Zorica Markovićfoto: Printscreen TV Pink

-Pisali su da ću se udati za dečka koji je dvadeset godina mlađi od mene, naravno da se neću udavati. U mojoj kući postoje samo dva muškarca, to su moji sinovi Ilija i Dejan, mada mi oni kažu da se udam. Mi imamo drugarski odnos i kod nas nema tajni, sve karte na sto i u životu igramo otvorenih karata – zaključila je Zorica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

03:33

ZORICA MARKOVIĆ JEDNIM POTEZOM ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Lupetaju ceo život ko Maksim po diviziji! Komentarisala i Karleušu

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Evo #Zorica #Marković #udaje

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja