NaslovnaNAJNOVIJENevena Đurić rasturila Đilasa: Tajkun plitko i providno laže!

Nevena Đurić rasturila Đilasa: Tajkun plitko i providno laže!

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovala je na izjave lidera koalicije okupljene oko liste “Srbija protiv nasilja” Dragana Đilasa.

Saopštenje Đurićeve koje je objavila Srpska napredna stranka prenosimo u celosti.

U svom jadnom pokušaju da ostavi utisak “pametnjakovića” tajkun i kriminalac Dragan Đilas danas je izneo niz tupavih baljezgarija na temu ekonomske i finansijske stabilnosti u našoj zemlji. Tako to izgleda kada Đilas iz uloge bednog muljatora sa nerealno visokim mišljem o sebi pokuša da pređe u ulogu ekonomskog stručnjaka, a sve sa ciljem da brojnim lažima baci mrlju na ozbiljne rezultate odgovorne politike Aleksandra Vučića.

Ako postoji “rupa” u njegovom kratkom pamćenju, građani Srbije se svega odlično sećaju i baš nijedan detalj nisu zaboravili!

Pamti pola miliona građana Srbije “rupu” u svom novčaniku kada ih je Đilas sa svojom ekipom lopova iz redova bivšeg režima ostavio bez posla, bez ikakvih šansi za pristojan život!

Pamte građani i da 2012. godine nije bilo novca na računu ni za isplatu, onih tadašnjih minimalnih, mesečnih penzija. 

Pamte i da ste nas zaduživati za potrošnju i likvidnost, sa negativnom stopom rasta!

Pamte građani i da su živeli u državi koja se urušavanja pred njihovim očima!

Pamte građani Đilasovu repliku Terazija na Novom Beogradu koju je vetar oduvao, a koštala je građane oko 600.000 evra; pamete da je kupovao tramvaje “za ukras” jer nisu mogli da se voze u Beogradu; da su njegove firme prihodovale čak 619 miliona, a tada su se životi ljudi svodili na puko preživljavanja; da je deci oteo Pionirski grad kako bi doveo rijaliti u Srbiju; ekonomski urnisao Beograd i ostavio dug od 1.1 milijarde evra, a njegovi saborci secikese uništili čitavu Srbiju i doveli je do samog ruba, do ivice najcrnjeg ambisa i potpunog finansijskog sunovrata.

A danas dok Đilas ovako plitko i providno laže, mi gradimo auto-puteve, pruge, škole, bolnice, trgove, industrijske parkove, dovodimo fabrike u Srbiju, otvaramo radna mesta i radimo na boljem životnom standardu naših građana!

I nastavljamo tim putem nakon 17. decembra, jer Srbija ne da neće stati, već će krupnim i stabilnim koracima ići ka daljem napretku i prosperitetu!

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Nevena #Đurić #rasturila #Đilasa #Tajkun #plitko #providno #laže

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja