NaslovnaVESTIVesić brutalno odgovorio opoziciji: Kada nemaju glasove oni bi da mi zabrane...

Vesić brutalno odgovorio opoziciji: Kada nemaju glasove oni bi da mi zabrane da izgovorim rečenicu “Srbija ne sme da stane”!?

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić reagovao je na pisanje tajkunske Nove S, koja je objavila da je “Agencija za sprečavanje korupcije optužila Vesića da učestvuje u funkcionerskoj kampanji kao ministar”.

Odgovor Gorana Vesića prenosimo u celosti:

– Prijava koju su protiv mene Agenciji za borbu protiv korupcije podnele pojedine opozicione stranke još je jedan dokaz da je u Srbiji danas najteže biti član SNS i boriti se za svoju zemlju. 

Podneli su prijavu protiv mene jer u javnim nastupima izgovaram rečenicu “Srbija ne sme da stane”!? Kada sudija Majić učestvuje na opozicionim skupovima i izgovara rečenicu “Srbija protiv nasilja” to je u redu? Zamislite dokle oni idu kada bi da zabrane da bilo ko i bilo kada sme da izgovori – Srbija ne sme da stane!

Tako da razjasnimo jednom zauvek. I za ove nemoćne opozicionare koji me prijavljuju kao i za one koji su tako revnosni.

Da, mislim da se Srbija nikada nije brže razvijala nego u poslednjih deset godina pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića. 

Da, spreman sam to da kažem na svakom mestu koje posetim kao ministar, a bogami i da pokažem, jer Srbija konačno ima šta da pokaže svojim građanima. 

Da, mislim da Srbija ne sme da stane! A staće sigurno ako na čelo države dođe Dragan Đilas. Ponavljaću to svuda i na svakom mestu i javno i privatno.

Šta rade institucije ove zemlje kada se protiv predsednika Vučića i njegove porodice vode najprljavije kampanje? Ćute! 

Ali zato su uvek tu kada treba da kazne nekoga ko otvoreno podržava njegovu politiku i ne stidi se da to kaže i pokaže!

Boriti se za Vučića na ovim izborima znači boriti se za opstanak i dalji razvoj Srbije. 

A to je borba u kojoj pobeda nema cenu. Zato neću podleći ovim pritiscima. Nastaviću da radim svoj posao najbolje što umem. Nastavićemo da gradimo puteve i pruge, jer to dugujemo građanima Slepčevića, Duvaništa, Petlovače, Badovinaca i drugih mesta u Srbiji u kojima se neumorno radi i gradi. Zbog ljudi koji u tim mestima žive – Srbija ne sme da stane. 

Na kraju, želim da istaknem da sva mesta koja posećujem u Srbiji, posećujem kao ministar i član predsedništva Srpske napredne stranke, a ne kao kandidat na bilo kojoj izbornoj listi, vodeći računa da ne prekršim nijedan zakon koji treba da omogući da svaka stranka koja učestvuje u izbornom procesu ima adekvatnu zastupljenost i fer uslove za nastup na izborima 17. decembra. 

A ovo sada kažem kao Goran Vesić, na svom privatnom profilu, na izborima 17. decembra pobediće Srpska napredna stranka, jer građani dobro znaju da davanjem poverenja Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandar Vučić glasaju za dalji razvoj i napredak Srbije. 

Srbija ne sme da stane! – napisao je Vesić na Fejsbuku.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Vesić #brutalno #odgovorio #opoziciji #Kada #nemaju #glasove #oni #zabrane #izgovorim #rečenicu #Srbija #sme #stane

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja